Ισλαμικό ΚράτοςΒόρεια Μακεδονία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος σκότωσε 30 Κούρδους (SDF) και τους διαπόμπευσε (φωτο)

Το Ισλαμικό Κράτος σκότωσε 30 Κούρδους (SDF) και τους διαπόμπευσε (φωτο)

Οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) εξέθεσαν σε δημόσια θέα νεκρούς και αιχμαλώτους μαχητές των υπό κουρδική διοίκηση Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF).

Οι τζιχαντιστές παρέλασαν πάνω στα ημιφορτηγά τους, σε πόλη -που δεν έχει προσδιοριστεί- κάπου στον τελευταίο τους θύλακα στην ανατολική Συρία, στην όχθη ανατολικά του Ευφράτη, έχοντας φορτωμένα στην καρότσα τα πτώματα των μαχητών των SDF. Στη συνέχεια τα πέταξαν στη μέση του δρόμου, διαπομπεύοντας τους νεκρούς.

Οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος ισχυρίζονται ότι απέκρουσαν με επιτυχία επίθεση των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), σκότωσαν πολλούς, αιχμαλώτισαν άλλους και πήραν λάφυρα τα αμερικάνικα όπλα των Κούρδων και των συμμάχων τους.

Το Ισλαμικό Κράτος ισχυρίζεται ότι οι τζιχαντιστές του σκότωσαν 30 μαχητές των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), σε δύο επιθέσεις που απέκρουσε.

Ανάρτησαν και βίντεο με τη διαπόμπευση νεκρών και αιχμαλώτων, από το οποίο απομονώσαμε και σας παραθέτουμε τις ακόλουθες εικόνες:

Τα πτώματα των νεκρών μαχητών των SDF στοιβαγμένα στην καρότσα ενός ημιφορτηγού.

Οι νεκροί Κούρδοι πεταμένοι στη μέση του δρόμου, δέχονταν κλωτσιές από τους τζιχαντιστές και τους οπαδούς τους.

Σχετικά άρθρα