Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ντι Μάιο: Μόνο η NASA δεν έχει απορρίψει τον προϋπολογισμό της Ιταλίας

Ντι Μάιο: Μόνο η NASA δεν έχει απορρίψει τον προϋπολογισμό της Ιταλίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για NASA Εθνική Διοίκηση Αεροναυτικής και Διαστήματος, Ιταλία, Κρατικός Προϋπολογισμός, Λουίτζι Ντι Μάιο,

Με καυστικό τρόπο σχολιάζει ο αρχηγός των Πέντε Αστέρων και υπουργός Εργασίας της Ιταλίας, Λουίτζι ντι Μάιο τις αντιδράσεις και τις επικρίσεις, που έχει προκαλέσει ο ιταλικός προϋπολογισμός και το σχέδιο για έλλειμμα 2,4% του ΑΕΠ.

Παράλληλα χαρακτηρίζει ψευδείς τις πληροφορίες για περικοπή δαπανών στην παιδεία, οι οποίες και πυροδότησαν διαδηλώσεις από μαθητές Λυκείων.

«Λείπει μόνο η NASA και μετά θα έχουν ολοκληρωθεί οι θεσμοί που απορρίπτουν τον προϋπολογισμό μας. Εμένα, όλα αυτά, με κάνουν να νιώθω περήφανος» έγραψε ο Ντι Μάιο στον λογαριασμό του στο Facebook.

Σημείωσε επίσης ότι η κυβέρνηση πρόκειται θα περικόψει «περιττές», όπως τις χαρακτήρισε δαπάνες στον τομέα της άμυνας και όχι κονδύλια για την εκπαίδευση.

Απευθυνόμενος στους μαθητές, που διαδήλωσαν, έγραψε: «Ελάτε να μιλήσουμε. Συνεχίστε με τις διαδηλώσεις, γνωρίζω την αξία τους. Αλλά δεν είναι αλήθεια ότι κόβουμε τα κονδύλια για τα σχολεία και τα πανεπιστήμια, μην πιστεύετε τις εφημερίδες».

Σχετικά άρθρα