Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυστηρή προειδοποίηση του ΝΑΤΟ στη Ρωσία να σταματήσει τα χακερίστικα πρακτοριλίκια

Αυστηρή προειδοποίηση του ΝΑΤΟ στη Ρωσία να σταματήσει τα χακερίστικα πρακτοριλίκια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενς Στόλτενμπεργκ, Κατασκοπεία, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Ολλανδία, Οργανισμός Απαγόρευσης Χημικών Όπλων (ΟΑΧΟ), Πράκτορες, Ρωσία, Χάκερς,

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ δεσμεύθηκε την Πέμπτη να ενισχύσει τις άμυνες της συμμαχίας έναντι επιθέσεων στα συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών οι οποίες σύμφωνα με τη Βρετανία καθοδηγούνται από τη Ρωσική Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών, και κάλεσε τη Ρωσία να σταματήσει την «απερίσκεπτη» συμπεριφορά της.

«Η Ρωσία πρέπει να σταματήσει την απερίσκεπτη συμπεριφορά της, περιλαμβανομένης της χρήσης βίας εναντίον των γειτόνων της, προσπαθειών επέμβασης σε εκλογικές διαδικασίες, και εκτεταμένων εκστρατειών παραπληροφόρησης», ανέφερε σε μια ανακοίνωση ο ΓΓ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ.

«Το ΝΑΤΟ θα συνεχίσει να ενισχύει την άμυνα και τη δύναμη αποτροπής του απέναντι σε υβριδικές επιθέσεις, περιλαμβανομένου του πεδίου του κυβερνοχώρου», πρόσθεσε.

Η Ολλανδία ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι απέτρεψε ρωσική επιχείρηση που είχε στόχο τον Απρίλιο τον Οργανισμό για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων με έδρα τη Χάγη και απέλασε τέσσερις Ρώσους πράκτορες.

Για το κατασκοπευτικό θρίλερ στην Ολλανδία, διαβάστε και δείτε φωτογραφίες εδώ: Αυτοί είναι οι τέσσερις Ρώσοι πράκτορες που πήγαν να χακέψουν τον ΟΑΧΟ – Είχαν διπλωματικά διαβατήρια (φωτο)

Σχετικά άρθρα