Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεκάδες βουλευτές της Τερέζα Μέι ζητούν την παραίτησή της

Δεκάδες βουλευτές της Τερέζα Μέι ζητούν την παραίτησή της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένο Βασίλειο, Τερέζα Μέι,

Κλυδωνιζεται η κυβέρνηση της Βρετανίας μετά το αντάρτικο κατά της Τερέζα Μέι. Δεκάδες συντηρητικοί βουλευτές τραβούν το… χαλί κάτω από τα πόδια της πρωθυπουργού λίγο πριν από την ομιλία της Πρωθυπουργού, στο Μπέρμιγχαμ, για το επικείμενο Brexit.

Ειδικότερα, ο βουλευτής Τζέιμς Ντάντριτζ κατέθεσε επιστολή άρσης της εμπιστοσύνης στην Μέι, την οποία αποκάλυψαν την Τρίτη οι Τάιμς του Λονδίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την επιστολή υπογράφουν 40 βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, οκτώ λιγότεροι από τον αριθμό που απαιτείται για να κινηθεί η διαδικασία για την εκλογή νέας ηγεσίας.

Ωστόσο, το αντάρτικο κατά της Τερέζας Μέι δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Η Πρωθυπουργός της Βρετανίας δέχεται σφοδρές επικρίσεις και ασφυκτικές πιέσεις να παραιτηθεί με αφορμή τους χειρισμούς της στις διαπραγματεύσεις με τις Βρυξέλλες για την επικείμενη αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δεν γνωρίζω κανέναν βουλευτή των Συντηρητικών που να πιστεύει ότι η Τερέζα Μέι μπορεί να μας οδηγήσει στις επόμενες εκλογές», τόνισε ο Τζέιμς Ντάντριτζ.

«Με αυτά τα δεδομένα, ας κάνουμε το επόμενο βήμα, να αλλάξουμε τώρα και να βρούμε κάποιον που πιστεύει πραγματικά στο Brexit», συμπλήρωσε, εκφράζοντας εμμέσως την προτίμησή του στον Μπόρις Τζόνσον.

Σχετικά άρθρα