Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτή είναι η Ρωσίδα φοιτήτρια που λούζει με… χλωρίνη τα παντελόνια των ανδρών (φωτο+βίντεο)

Αυτή είναι η Ρωσίδα φοιτήτρια που λούζει με… χλωρίνη τα παντελόνια των ανδρών (φωτο+βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγία Πετρούπολη, Βίντεο, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, Μετρό, Ρωσία, Φοιτητές,

Μια ιδιότυπη… «καμπάνια» για την αντιμετώπιση των ανδρών που κάθονται με ανοιχτά τα πόδια στο Μετρό και αλλού ξεκίνησε μια 20χρονη Ρωσίδα φοιτήτρια Νομικής.

Η Άννα Ντόβγκαλουκ που κατηγορεί τους άνδρες για φυλετικές επιθέσεις, βάζει σε ένα μπουκάλι νερό με χλωρίνη και «λούζει» όσους άνδρες εντοπίζει να κάθονται με αυτόν τον τρόπο στα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αγία Πετρούπολη.

«Το διάλυμα που χρησιμοποιώ είναι 30 φορές πιο συμπυκνωμένο σε σχέση με αυτό που χρησιμοποιούν οι νοικοκυρές. Μπορεί να “φάει” τα χρώματα μέσα σε λίγα λεπτά και να αφήσει ανεξίτηλους λεκέδες» υποστηρίζει η 20χρονη.

Η νεαρή Άννα είναι γνωστή για τις προκλητικές της κινήσεις καθώς στο παρελθόν επιχείρησε να συγκεντρώσει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας όταν έδειξε σε κοινή θέα τα εσώρουχά της σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει την προσοχή στο θέμα της νομοθεσίας κατά όσων σηκώνουν τις φούστες των γυναικών στη Ρωσία.

Ρωσικά ΜΜΕ, πάντως, υποστηρίζουν ότι τα βίντεο που δείχνουν την 20χρονη να πετάει τη χλωρίνη στα αρσενικά θύματά της είναι κατασκευασμένα και ότι η Άννα χρησιμοποιεί ηθοποιούς.

Η ίδια διαψεύδει τους ισχυρισμούς αυτούς και προσθέτει ότι κανείς μέχρι στιγμής δεν την έχει μηνύσει για την καμπάνια.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα