Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είπε ο 11χρονος μαθητής που απήχθη από το σχολείο του στη Λάρνακα

Τι είπε ο 11χρονος μαθητής που απήχθη από το σχολείο του στη Λάρνακα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απαγωγή, Βίντεο, Κύπρος, Μαθητές, Παιδιά,

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ενός εκ των δύο 11χρονων που είχαν απαχθεί το πρωί της Τρίτης (25/09) από το σχολείο τους στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του sigmalive, ένα από τα 11χρονα παιδιά διηγήθηκε στους αστυνομικούς όλα όσα έγιναν το πρωί της Τρίτης που τους προσέγγισε ο άγνωστος άντρας.

Όπως ανέφερε ο 11χρονος, ο 35χρονος τους πλησίασε λέγοντάς τους ότι είναι ο νέος δάσκαλος Γεωγραφίας και τους είπε να τον ακολουθήσουν. Έπειτα τους έβαλε με τη βία στο όχημα του, φωνάζοντάς τους, σύμφωνα με τα λεγόμενα του παιδιού, «καθίστε αλλιώς θα σας σκοτώσω».

Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, τους πήγε στο διαμέρισμά του, τους είπε να βγάλουν τα παπούτσια και τους έφτιαξε λεμονάδα.

Ομολόγησε ο 35χρονος

Σύμφωνα με τη Cyprus Times ανακρινόμενος ο 35χρονος παραδέχτηκε ότι απήγαγε τα δύο παιδάκια. Την ίδια ώρα, Αστυνομικοί κάνουν φύλλο και φτερό τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του 35χρονου Ελληνοκύπριου.

Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται η πολυκατοικία, σε διαμέρισμα της οποίας κρατούνταν τα αγοράκια, το οποίο βρίσκεται κοντά στο σχολείο τους.

🔴LIVE: ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΘΗΤΕΣ

Posted by Cyprus Times on Tuesday, 25 September 2018

Το προφίλ του δράστη

Ο απαγωγέας είναι Ελληνοκύπριος ηλικίας 35 ετών, ο οποίος διέμενε μόνος του στο διαμέρισμα παρά τις αρχικές πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει και ανέφεραν ότι είχε συγκάτοικο έναν αλλοδαπό άντρα.

Ο 35χρονος δηλώνει άνεργος, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει οικονομικά προβλήματα, εξ ου και το σενάριο ότι η απαγωγή έγινε με σκοπό τα λύτρα. Ωστόσο αυτό είναι κάτι που αναμένεται να επιβεβαιώσει η πορεία των ερευνών.

Περαιτέρω, πληροφορίες που έχουν τεθεί ενώπιον της αστυνομίας αναφέρουν ότι ο δράστης της πρωτοφανούς για τα κυπριακά δεδομένα υπόθεσης, ασχολείτο εκτενώς με ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Σχετικά άρθρα