Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τραμπ υπερασπίζεται τον Μπρετ Κάβανo για τα περί «σεξουαλικής επίθεσης» – Τι είπε

Ο Τραμπ υπερασπίζεται τον Μπρετ Κάβανo για τα περί «σεξουαλικής επίθεσης» – Τι είπε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόπειρα Βιασμού, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, Πανεπιστημιακοί Καθηγητές, Σεξουαλική Κακοποίηση,

Την εμπιστοσύνη του στον εκλεκτό του για το Ανώτατο Δικαστήριο Μπρετ Κάβανο εξέφρασε για μία ακόμη φορά ο Ντόναλντ Τραμπ υποστηρίζοντας ότι του είναι αδύνατον να φανταστεί ότι διέπραξε τη σεξουαλική επίθεση για την οποία τον κατηγορούν.

Ο Αμερικανός πρόεδρος μάλιστα άφησε αιχμές για την παράταση που ζήτησε η καθηγήτρια Ψυχολογίας, προκειμένου να καταθέσει ενώπιον επιτροπής της Γερουσίας.

Η Κριστίν Φορντ, ο οποία κατηγορεί τον Κάβανο, ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά όταν ήταν μαθητές στο Λύκειο, έχει ζητήσει χρόνο, προκειμένου να καταθέσει εις βάρος του στη Γερουσία.

Καθώς ωστόσο, ο Τραμπ προσπαθεί να εξασφαλίσει τον έλεγχο των συντηρητικών στο Ανώτατο Δικαστήριο, ο επικεφαλής της αρμόδιας επιτροπής Τσακ Γκράσλεϊ όρισε διορία στη Φορντ έως την Παρασκευή το πρωί, ώστε να δώσει την τελική απάντησή της.

Καθηγήτρια Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Άλτο της Καλιφόρνια, η Φορντ καταγγέλλει ότι ο Κάβανο της επιτέθηκε το 1982, κάτι το οποίο ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά.

Σχετικά άρθρα