Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τραμπ στη Βόρεια Καρολίνα μετά το φονικό χτύπημα του τυφώνα Φλόρενς

Ο Τραμπ στη Βόρεια Καρολίνα μετά το φονικό χτύπημα του τυφώνα Φλόρενς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιρτζίνια, Βόρεια Καρολίνα, Επικίνδυνα Καιρικά Φαινόμενα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Νότια Καρολίνα, Ντόναλντ Τραμπ, Πλημμύρες, Πλημμυροπαθείς, Τυφώνας,

Επίσκεψη στη Βόρεια Καρολίνα, την περιοχή που έχει πληγεί περισσότερο από τον τυφώνα Φλόρενς, πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Τουλάχιστον 35 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, εκ των οποίων 26 στη Βόρεια Καρολίνα, οκτώ στη Νότια Καρολίνα και ένας στη Βιρτζίνια, με τα ποτάμια να συνεχίζουν να υπερχειλίζουν, ενώ χιλιάδες σπίτια και δρόμοι εξακολουθούν να είναι πλημμυρισμένα.

Η επίσκεψη του Τραμπ πραγματοποιείται μετά τις επικρίσεις που δέχθηκε για τον τρόπο που χειρίστηκε τις επιπτώσεις του κυκλώνα Μαρία, ο οποίος κατέστρεψε πέρυσι το Πουέρτο Ρίκο, αφήνοντας πίσω του πάνω από 3.000 νεκρούς.

Στη Βόρεια Καρολίνα περισσότεροι από 15.000 κάτοικοι παραμένουν σε καταφύγια, ενώ περισσότεροι από 200.000 εξακολουθούν να μην έχουν ηλεκτρικό ρεύμα.

«Συνεχίζουμε να νιώθουμε τις επιπτώσεις της τεράστιας καταιγίδας», δήλωσε ο Ρόι Κούπερ κυβερνήτης της πολιτείας χθες Τρίτη.

«Αν και δεν προβλέπονται σημαντικές βροχοπτώσεις και ο ήλιος λάμπει σε πολλές περιοχές της πολιτείας μας, τα ποτάμια συνεχίζουν να υπερχειλίζουν και θα υπάρξουν και άλλες πλημμύρες», πρόσθεσε.

Σχετικά άρθρα