Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποκάλυψη: Ο Νίξον πίστευε ότι Αριστοτέλης και Σωκράτης κατέστρεψαν τους Έλληνες επειδή ήταν γκέι

Αποκάλυψη: Ο Νίξον πίστευε ότι  Αριστοτέλης και Σωκράτης κατέστρεψαν τους Έλληνες επειδή ήταν γκέι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αριστοτέλης, Ομοφυλόφιλοι, Ρίτσαρντ Νίξον, Σωκράτης, Χένρι Κίσινγκερ,

Μία άγνωστη έως τώρα συνομιλία από τον Απρίλιο του 1971 μεταξύ του τότε προέδρου των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Νίξον και του υπουργού Εξωτερικών Χένρι Κίσινγκερ αποκαλύπτει το Vanity Fair.

Η εν λόγω συνομιλία, η οποία θα συμπεριληφθεί στο υπό έκδοση βιβλίο για την πρώτη προεδρική θητεία του Νίξον, είναι ενδεικτική για τον συντηρητισμό του τέως προέδρου των ΗΠΑ, καθώς αποκαλύπτει την αποστροφή του για τους γκέι.

Ο Ρίτσαρντ Νίξον δεν διστάζει να αναφερθεί και στους Αρχαίους ημών προγόνους Αριστοτέλη και Σωκράτη, λέγοντας πως κατέστρεψαν την Ελλάδα, ως γκέι.

«Δεν θέλω να παρεξηγηθώ, είμαι πολύ ανεκτικός με τους ομοφυλόφιλους. Έχουν, όμως, ένα πρόβλημα: γεννιούνται έτσι. Όλοι το ξέρουμε αυτό. Όταν λέω ότι γεννιόμαστε με αυτόν τον τρόπο, εννοώ πως η τάση υπάρχει. Αυτοί, όμως, που οδηγούν τα παιδιά προς αυτή την πλευρά είναι οι ηγέτες των προσκόπων, οι δάσκαλοι και οι χριστιανικές αδερφότητες», λέει χαρακτηριστικά ο Νίξον.

Οι ιστορικές αναφορές του φαινομένου κατά τον Νίξον είναι ενδεικτικές για το πόσο «κακό» κάνουν οι γκέι στις κοινωνίες: «Μόλις μια κοινωνία καταληφθεί από έναν γκέι ηγέτη, η ζωτικότητα βγαίνει εκτός της κοινωνίας αυτής. Δεν σκοπεύω να μπω στη διαδικασία και να ασχοληθώ μαζί τους. Είναι πολύ μακριά από εμένα αυτές οι καταστάσεις. Από την άλλη δεν μπορώ να βλέπω τη δημόσια τηλεόραση να δοξάζει την ομοφυλοφυλία».

Για τις ιστορικές συνθήκες ο Νίξον χρησιμοποιεί το παράδειγμα της Αρχαίας Ελλάδας και της Ρώμης. Λέει προς τον Κίσινγκερ: «Ο Αριστοτέλης ήταν γκέι, ο Σωκράτης ήταν γκέι, έτσι καταστράφηκαν οι Έλληνες. Στη Ρώμη οι τελευταίες έξι αυτοκράτορες ήταν αδερφές. Τα ναρκωτικά, η ομοφυλοφυλία και η ανηθικότητα είναι αυτές που καταστρέφουν τις κοινωνίες.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι το 2011 εκδόθηκε μια βιογραφία του Νίξον στην οποία υπήρχαν νύξεις πως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε «ιδιαίτερες» σχέσεις με τον έμπιστο συνεργάτη του Τσαρλς Ρεμπόζο!

Σχετικά άρθρα