Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εργαζόμενη σε σχολείο έχασε την παρθενιά της από 15χρονο μαθητή

Εργαζόμενη σε σχολείο έχασε την παρθενιά της από 15χρονο μαθητή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αποπλάνηση Ανηλίκου, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μαθητές, Σεξουαλική Αποπλάνηση, Χιούστον,

Μια πρώην εργαζόμενη σε γυμνάσιο του Χιούστον παραδέχθηκε ότι είχε συνάψει ερωτική σχέση με έναν 15χρονο μαθητή τον οποίο μάλιστα όπως ανέφερε στο δικαστήριο «αγάπησε με όλη της την καρδιά».

Η Χάνα Παρίσα Σιμπόγιε είπε στις αστυνομικές αρχές ότι έχασε την παρθενιά της στο σχολείο το καλοκαίρι του 2017 από έναν πρώην μαθητή, με τον οποίο αργότερα το «έκαναν» στο σπίτι του, σε ένα πάρκο και σε ένα ξενοδοχείο.

«Παραδέχθηκε ότι αγάπησε το αγόρι με όλη της την καρδιά», αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα σύμφωνα με την εφημερίδα Houston Chronicle.

Ένας ανώνυμος είχε ενημερώσει για το παράνομο ζευγάρι τον βοηθό διευθυντή του γυμνασίου Labay, ο οποίος με τη σειρά του προσέφυγε στην αστυνομία.

Ο ανώνυμος είχε αναφέρει μεταξύ άλλων πως είχε πιάσει επ’ αυτοφόρω τον 15χρονο μαθητή και τη Σιμπόγιε ξαπλωμένους σε κρεβάτι δωματίου και πως είχε ακούσει «περίεργους θορύβους».

Ο τηλεοπτικός σταθμός KPRC ανέφερε πως στο κινητό τηλέφωνο της κατηγορούμενης εντοπίστηκαν πολλές άσεμνες φωτογραφίες όπως επίσης και βίντεο με τους δυο να το «κάνουν».

Η 24χρονη κοπέλα, που εργαζόταν ως βοηθός και αναπληρώτρια καθηγήτρια αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανάρμοστη σχέση με μαθητή και σεξουαλική επίθεση σε παιδί.

Παρουσιάστηκε στο δικαστήριο τη Δευτέρα και ο δικαστής τη διέταξε να μείνει μακριά από το αγόρι και τους συγγενείς του. Θα πρέπει επίσης να μείνει μακριά από κάθε εγκατάσταση, σχολείο ή κατοικία όπου βρίσκεται το παιδί, σύμφωνα με την Houston Chronicle.

Αποχωρώντας από το δικαστήριο ήταν συναισθηματικά φορτισμένη αλλά και νευρική καθώς αν κριθεί ένοχη για τις κατηγορίες που της έχουν απαγγελθεί αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 17 έτη.

Η Σιμπόγιε έχει απομακρυνθεί από τη θέση που είχε στο σχολείο και θα εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο στις 11 Νοεμβρίου όπου αναμένεται να μάθει την ποινή της.

Σχετικά άρθρα