Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Ρώσοι λένε ότι κατέστρεψαν εργοστάσιο τζιχαντιστών που έφτιαχνε αντιαεροπορικούς πυραύλους (βίντεο)

Οι Ρώσοι λένε ότι κατέστρεψαν εργοστάσιο τζιχαντιστών που έφτιαχνε αντιαεροπορικούς πυραύλους (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπορικές Επιδρομές, Βίντεο, Ιντλίμπ, Ισλαμιστές, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές,

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι η πολεμική του αεροπορία πραγματοποίησε αρκετές αεροπορικές επιδρομές σε στόχους τζιχαντιστών στη βορειοδυτική Συρία.

Οι επιδρομές, στις οποίες συμμετείχαν πολεμικά αεροσκάφη Sukhoi, έπληξαν την Τρίτη θέσεις των τζιχαντιστών κοντά στα σύνορα της Συρίας με την Τουρκία.

Μεταξύ των πολλών στόχων που καταστράφηκαν, σύμφωνα πάντα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, ήταν και ένα εργοστάσιο των τρομοκρατών στην επαρχία Ιντλίμπ στο οποίο κατασκεύαζαν αντιαεροπορικούς πυραύλους.

Οι Ρώσοι πρόσθεσαν ότι εκτός από το εργοστάσιο κατέστρεψαν και μια αποθήκη πυρομαχικών – οπλοστάσιο που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση.

Επιπλέον, το Ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι τα αεροπλάνα του κατέστρεψαν και δύο στρατόπεδα των τζιχαντιστών κοντά στα σύνορα με την Τουρκία.

Την Τρίτη η ρωσική πολεμική αεροπορία σφυροκόπησε τις θέσεις των τζιχαντιστών στην Ιντλίμπ με τόση σφοδρότητα που πολλοί αναλυτές σε διεθνή Μέσα εξέφρασαν την άποψη ότι πλησιάζει η ώρα της επίθεσης του συριακού στρατού για την απελευθέρωση αυτής της επαρχίας, που είναι το τελευταίο «εμιράτο» ισλαμιστών στο έδαφος της χώρας.

Δείτε βίντεο από τις ρωσικές αεροπορικές επιδρομές στους προαναφερθέντες στόχους:

Πολεμικός χάρτης της βορειοδυτικής Συρίας: Με πράσινο έντονο τα εδάφη που κατέχουν οι τζιχαντιστές στην επαρχία της Ιντλίμπ και μερικά εδάφη στις επαρχίες Λαοδίκειας, Χαλεπιού και Χάμα. Με πράσινο αχνό τα εδάφη που κατέχει η Τουρκία στα βόρεια της επαρχίας του Χαλεπιού. Με κίτρινο τα εδάφη υπό κουρδικό έλεγχο και με κόκκινο η κυβέρνηση της Συρίας

Σχετικά άρθρα