Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραμπ: Κινέζοι χάκαραν τα e-mail της Χίλαρι Κλίντον

Τραμπ: Κινέζοι χάκαραν τα e-mail της Χίλαρι Κλίντον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Email, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κίνα, Ντόναλντ Τραμπ, Χάκερς, Χίλαρι Κλίντον,

Τα βέλη του προς την Κίνα στρέφει για μία ακόμη φορά ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υποστηρίζοντας μέσω Twitter, ότι Κινέζοι χάκαραν το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Χίλαρι Κλίντον.

Παρόμοιες κατηγορίες είχε διατυπώσει ο Τραμπ και τον Απρίλιο του 2017. Ούτε και τότε όμως όπως ούτε και τώρα αποκάλυψε στοιχεία για να στηρίξει τους ισχυρισμούς του.

«Τα emails της Χίλαρι Κλίντον, πολλά από τα οποία είναι Απόρρητες Πληροφορίες, χακαρίστηκαν από την Κίνα. Η επόμενη κίνηση καλύτερα να είναι από FBI & DOJ (υπουργείο Δικαιοσύνης) αλλιώς, έπειτα από όλες τις άλλες γκάφες τους (Κόμεϊ, ΜακΚέιμπ, Στρζοκ, Πέιτζ, Oρ, FISA, Βρώμικος φάκελος κ.λπ.), η αξιοπιστία τους θα έχει χαθεί για πάντα» έγραψε ο Τραμπ στο Twitter λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Το ίδιο σε γενικές γραμμές είχε υποστηρίξει και σε προηγούμενο tweet, νωρίτερα την Τρίτη, κάνοντας λόγο για «πολύ μεγάλη ιστορία» και «πολλές απόρρητες πληροφορίες».

Οι Κινέζοι χάκερ «κάνουν την εμφάνισή τους» ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για τη ρωσική ανάμειξη στις αμερικανικές εκλογές το 2006, όπου πρωταγωνιστούν πρώην στενοί συνεργάτες του Αμερικανού προέδρου και επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του.

Σχετικά άρθρα