Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι ΗΠΑ επέβαλαν νέες κυρώσεις στη Ρωσία για την υπόθεση Σκριπάλ

Οι ΗΠΑ επέβαλαν νέες κυρώσεις στη Ρωσία για την υπόθεση Σκριπάλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ηνωμένο Βασίλειο, Κατασκοπεία, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Πράκτορες, Ρωσία, Σεργκέι Σκριπάλ,

Tη Δευτέρα, αναμένεται να τεθούν επίσημα σε ισχύ οι κυρώσεις των ΗΠΑ σε βάρος της Ρωσίας, σχετικά με την επίθεση με νευροτοξικό παράγοντα στη Βρετανία.

Αυτό έγινε γνωστό έπειτα από κοινοποίηση που αναρτήθηκε στο Ομοσπονδιακό Μητρώο, έναν καθημερινό κατάλογο όπου καταγράφονται πράξεις και κανονισμοί των κυβερνητικών υπηρεσιών.

Τα σχέδια του Στέιτ Ντιπάρτμεντ να θέσει τέλος στην ξένη βοήθεια και σε ορισμένες πωλήσεις όπλων και χρηματοδοτήσεις στη Ρωσία, καθώς και η άρνηση της χορήγησης πιστώσεων στη χώρα και η απαγόρευση της εξαγωγής ευαίσθητων για την ασφάλεια αγαθών και τεχνολογίας θα δημοσιευθεί επισήμως στις 27 Αυγούστου, σύμφωνα με την κοινοποίηση. Με τη δημοσίευσή τους οι κυρώσεις θα τεθούν επίσημα σε ισχύ.

Τα σχέδια για την επιβολή των κυρώσεων ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση Τραμπ στις 8 Αυγούστου λόγω της χρήσης από τη Μόσχα, όπως υποστηρίζει, ενός νευροτοξικού παράγοντα εναντίον ενός Ρώσου πρώην πράκτορα και της κόρης του στη Βρετανία.

Σχετικά άρθρα