Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατρός σκότωσε τη γυναίκα και την 16χρονη κόρη του με μπάλα της γιόγκα

Γιατρός σκότωσε τη γυναίκα και την 16χρονη κόρη του με μπάλα της γιόγκα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Χονγκ Κονγκ,

Kατηγορείται ότι σκότωσε τη γυναίκα και την 16χρονη κόρη του χρησιμοποιώντας μια μπάλα γιόγκα, που είχε γεμίσει με μονοξείδιο του άνθρακα. Ο λόγος για έναν αναισθησιολόγο, που δικάζεται αυτές τις ημέρες για την πράξη του από δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Khaw Kim-sun τοποθέτησε την μπάλα σε αυτοκίνητο, όπου το αέριο διέρρευσε και τις σκότωσε. Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν νεκρές σε κλειδωμένες αυτοκίνητο το 2015, σε μια υπόθεση που είχε αρχικά μπερδέψει την αστυνομία.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δεν είναι ένοχος για τους δύο φόνους.

Σύμφωνα με τις νεκροψίες, η σύζυγος και η μεγαλύτερη κόρη του γιατρού πέθαναν από δηλητηρίαση με μονοξείδιο του άνθρακα. Η αστυνομία βρήκε μια ξεφούσκωτη μπάλα γιόγκα στο πίσω μέρος ενός κίτρινου Mini Cooper, στο οποίο βρέθηκαν τα πτώματα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο αναισθιολόγος είχε σχεδιάσει να σκοτώσει τη σύζυγό του επειδή είχε εξωσυζυγική σχέση και δεν του έδινε διαζύγιο, αναφέρει η Morning Post της Νότιας Κίνας.

Ωστόσο, θεωρείται απίθανο ότι ήθελε να σκοτώσει και την κόρη του, ενώ κατηγορείται ότι είπε στη νεώτερη κόρη του να μείνει στο σπίτι για να ολοκληρώσει τα μαθήματά της.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα τοπικά δημοσιεύματα, υπάρχουν μάρτυρες όπου υποστηρίζουν ότι ο Khaw, συνεργάτης καθηγητής στο κινεζικό πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ, γέμισε δύο μπάλες με μονοξείδιο του άνθρακα.

Ο ίδιος είπε σε συναδέλφους του ότι επρόκειτο να πάει να σκοτώσει λαγούς, αλλά σύμφωνα με τις αναφορές, σε αυτό το σημείο έχει υποπέσει σε αντιφάσεις, καθώς είπε στην αστυνομία ότι το ήθελε για να σκοτώσει αρουραίους που είχαν μπει στο σπίτι του.

Σχετικά άρθρα