Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραμπ: Εάν καθαιρεθώ θα καταρρεύσουν οι αγορές

Τραμπ: Εάν καθαιρεθώ θα καταρρεύσουν οι αγορές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγορές Κεφαλαίου, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ,

Στην πρόβλεψη πως οι αγορές θα καταρρεύσουν εάν καθαιρεθεί από το αξίωμά του ως πρόεδρος των ΗΠΑ προχώρησε ο Ντόναλντ Τραμπ, στον απόηχο δηλώσεων του πρώην δικηγόρου του, ο οποίος στράφηκε εναντίον του.

Ο κλοιός σφίγγει γύρω από τον Αμερικανό πρόεδρο αφότου ο πρώην δικηγόρος του, Μάικλ Κόεν, κατέθεσε στο δικαστήριο ότι εξαγόρασε, έπειτα από αίτημα του Τραμπ, τη σιωπή δύο γυναικών που φέρεται να ήταν ερωμένες του, «προκειμένου να επηρεάσει το αποτέλεσμα των εκλογών» για την προεδρία των ΗΠΑ το 2016.

«Αν ποτέ καθαιρεθώ, νομίζω πως οι αγορές θα κατέρρεαν και πως ο καθένας θα γινόταν πιο φτωχός», δήλωσε ο Τραμπ απαντώντας σε ερώτηση που του τέθηκε σε εκπομπή που αναμεταδόθηκε σήμερα από το τηλεοπτικό δίκτυο Fox και σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. «Δεν ξέρω πώς μπορεί να καθαιρεθεί κάποιος που κάνει σούπερ δουλειά», πρόσθεσε.

Ο Κόεν, που κατηγορείται για παραβίαση των νόμων περί χρηματοδότησης της προεκλογικής εκστρατείας, συμφώνησε με τις Αρχές να δηλώσει ένοχος, κάτι που μπορεί να τον κάνει να συνεργαστεί με τον ειδικό ανακριτή Ρόμπερτ Μιούλερ, στον οποίο έχει ανατεθεί η ακανθώδης έρευνα για τη φερόμενη ανάμειξη της Ρωσίας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

Από την πλευρά του, ο Λευκός Οίκος είχε ήδη τοποθετηθεί επί του θέματος από χθες, λέγοντας πως ο Τραμπ «δεν ανησυχεί καθόλου» για τυχόν αποκαλύψεις τις οποίες θα μπορούσε να κάνει ο Κόεν.

Σχετικά άρθρα