Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πώς τιμώρησε ο Τραμπ τον πρώην διευθυντή της CIA – Τι του απαγόρευσε

Πώς τιμώρησε ο Τραμπ τον πρώην διευθυντή της CIA – Τι του απαγόρευσε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για CIA - Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Ντόναλντ Τραμπ, Τζον Μπρέναν,

Σε αντίποινα απέναντι στον πρώην διευθυντή της CIA και σφοδρό επικριτή του, Τζον Μπρέναν προχώρησε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Αποφασισμένος να τον τιμωρήσει για τους «αβάσιμους και εξωφρενικούς ισχυρισμούς του», ο Τραμπ ανακάλεσε το δικαίωμα του Μπρέναν να έχει πρόσβαση σε απόρρητες πληροφορίες.

Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε από την εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση του Μπρέναν, ο οποίος δήλωσε ξεκάθαρα ότι η κίνηση του Αμερικανού προέδρου εντάσσεται στην ευρύτερη προσπάθειά του «να καταπνίξει την ελευθερία του λόγου και να τιμωρήσει τους επικριτές του».

«Θα πρέπει να ανησυχήσει σοβαρά όλους τους Αμερικανούς, περιλαμβανομένους τους αξιωματούχους στις μυστικές υπηρεσίες, το κόστος τού να μιλάς ελεύθερα. Οι αρχές μου αξίζουν πολύ περισσότερο. Δεν θα υποκύψω», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Μπρέναν.

Σχετικά άρθρα