Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο συριακός στρατός έπιασε αιχμαλώτους πολλούς τζιχαντιστές – Διαπραγματεύεται ανταλλαγή με 12 γυναίκες που κρατά το ISIS

Ο συριακός στρατός έπιασε αιχμαλώτους πολλούς τζιχαντιστές – Διαπραγματεύεται ανταλλαγή με 12 γυναίκες που κρατά το ISIS
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αιχμάλωτοι Πολέμου, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Συρία, Τζιχαντιστές,

Ο συριακός αραβικός στρατός (κυβερνητικοί) αιχμαλώτισε πολλά μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) τις προηγούμενες ημέρες μετά την απελευθέρωση της κωμόπολης Σατζάρα στη νοτιοδυτική Συρία.

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, η 4η Μεραρχία του συριακού αραβικού στρατού αιχμαλώτισε πολλούς τζιχαντιστές μετά την απελευθέρωση της Σατζάρα τη Δευτέρα το πρωί.

Στρατιωτική πηγή που μίλησε στο Al Masdar News δήλωσε ότι ο στρατός θα προσπαθήσει να διαπραγματευτεί την απελευθέρωση 12 γυναικών που κρατάνε οι τρομοκράτες σε ανταλλαγή με τους αιχμάλωτους τζιχαντιστές.

Το Ισλαμικό Κράτος προηγουμένως είχε ζητήσει λύτρα για να αφήσει ελεύθερες τις 12 γυναίκες, ωστόσο, ο στρατός θεωρεί ότι έχει πιθανότητες να πετύχει την απελευθέρωσή τους με ανταλλαγή αιχμαλώτων.

Στα πλάνα που δημοσιεύουμε στην κεντρική εικόνα, από βίντεο του συριακού στρατού, βλέπετε τους αιχμάλωτους τζιχαντιστές -πολλούς να είναι τραυματίες- ξαπλωμένους σε χώρο κράτησης να επιθεωρούνται από Σύρους αξιωματικούς.

Σχετικά άρθρα