Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο λόγος που συνέλαβαν την Στόρμι Ντάνιελς σε στριπτιζάδικο

Ο λόγος που συνέλαβαν την Στόρμι Ντάνιελς σε στριπτιζάδικο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, Πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς, Στριπτίζ,

Η πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, κατά κόσμον Στέφανι Κλίφορντ, που εμπλέκεται σε σκάνδαλο με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, συνελήφθη χθες Τετάρτη, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Μάικλ Αβενάτι, σε στριπτιζάδικο του Οχάιο.

Η Ντάνιελς συνελήφθη κατά τη διάρκεια του σόου της «Make America Horny Again», στο Κολόμπους του Οχάιο, από αστυνομικούς με πολιτικά. Το σόου αυτό το έχει παρουσιάσει σε σχεδόν 100 στριπτιζάδικα ανά τις ΗΠΑ.

Ο δικηγόρος της, ανάρτησε τη σχετική είδηση στο twitter, επισημαίνοντας πως η σύλληψη της Στόρμι Ντάνιελς έχει πολιτικό κίνητρο και «δείχνει απελπισία».

«Συνελήφθη επειδή υποτίθεται ότι επέτρεψε σε πελάτη να την αγγίξει ενώ ήταν στη σκηνή με μη -σεξουαλικό τρόπο! Πλάκα μου κάνετε;», έγραψε ο Αβενάτι.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία του Οχάιο ένας εργαζόμενος που εμφανίζεται τακτικά γυμνός ή ημίγυμνος σε μία σεξουαλικά προσανατολισμένη επιχείρηση δεν επιτρέπεται να αγγίζει έναν πελάτη ή οποιονδήποτε που δεν είναι είναι μέλος της οικογένειας.

«Απλά λέω ότι η πελάτης μου @StormyDaniels συνελήφθη στο Κολόμπους του Οχάιο.Ήταν στημένο και με πολιτικό κίνητρο.Δείχνει απελπισία. Θα πολεμήσουμε όλες τις ψευδείς κατηγορίες. #Basta».

Ο δικηγόρος δήλωσε επίσης ότι ευελπιστεί πως η πελάτισσά του θα αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση.

Η Ντάνιελς,το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ, ισχυρίζεται ότι είχε σεξουαλική επαφή με το Trump το 2006, ενώ ήταν παντρεμένος με τη Μελάνια Τραμπ.

Σχετικά άρθρα