Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Θα κατεδαφίσουμε τη Δημοκρατία – Θα κατακτήσουμε τη Ρώμη!”

“Θα κατεδαφίσουμε τη Δημοκρατία – Θα κατακτήσουμε τη Ρώμη!”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIS, Δημοκρατία, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμιστές, Ρώμη, Συρία,

O “Xαλίφης” του νέου “Ισλαμικού Κράτους – Xαλιφάτου” που εκτείνεται σε εδάφη της Συρίας και του Ιράκ υποσχέθηκε να ηγηθεί παγκόσμιου Τζιχάντ (Ιερού Πολέμου).

Καλεί τους απανταχού μουσουλμάνους να μεταναστεύσουν στη νέα “Γη της Επαγγελίας” του Iσλάμ. Να πολεμήσουν για τη διεύρυνσή της σε όλες τις ηπείρους: από Ρώμη μέχρι Κίνα και από Ινδία έως Αφρική. Αμερική και Αυστραλία δεν συγκαταλέγονται στα μεγαλεπήβολα σχέδιά του.

Το ιστολόγιο dimpenews αποκαλύπτει:

Eπ’ ευκαιρία της απαρχής του Ραμαζανιού σε ηχογραφημένο μήνυμά του ο Abu Bakr Al Baghdadi τονίζει:

“Δεν υπάρχει πιο ωραία προσπάθεια κατά τη διάρκεια αυτού του ιερού μήνα του Ραμαζανιού αλλά και σε κάθε άλλο μήνα, από το να βαδίζεις στα βήματα του Θεού και του Τζιχάντ επομένως (…) Υπερασπιστείτε τη θρησκεία του Αλλάχ με Τζιχάντ .

Τα αδέρφια σας σε όλον τον κόσμο περιμένουν από εσάς να προστρέξετε σε βοήθειά τους” και αναφέρει μια σειρά από 19 χώρες ή περιοχές. Πρώτη αναφέρει την Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας η οποία έχει πληγεί από τρομοκρατικά χτυπήματα στο έδαφός της που προέρχονται από την τουρκόφωνη μουσουλμανική μειονότητα της χώρας . “Με τη βοήθεια του Αλλάχ θα εκδικηθούμε” δήλωσε αναφερόμενος στην τουρκόφωνη μειονότητα, “οι τζιχαντιστές θα αδράξουν την ευκαιρία για την υπεράσπιση της θρησκείας του Αλλάχ και θα διεξάγουν Τζιχάντ”.

Δεύτερη αναφέρει μια επίσης αχανή χώρα, την Ινδία που ταλανίζεται από πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις των εξτρεμιστών της μουσουλμανικής μειονότητας της Ινδουιστικής χώρας. Συνεχίζει με Παλαιστίνη, Σομαλία, Αραβική Χερσόνησο, Καύκασο Ρωσικής Ομοσπονδίας, Sham (Συρία/Λίβανος) , Iράκ , Ιράν, Αφγανιστάν, Ινδονησία , Πακιστάν, Μαρόκο, Τυνησία, Αλγερία, χώρες μουσουλμανικές που όμως δεν τηρούν τους ισλαμικούς κανόνες διαβίωσης.

“Εμείς θα διπλασιάσουμε τα χτυπήματά μας. Κανείς πια δεν θα μείνει ατιμώρητος αν αγγίξει έστω και μια τρίχα από τα μαλλιά ενός μόνου μουσουλμάνου”.

“Είμαστε στην αυγή μιας Νέας Εποχής. Θα δείξουμε στον κόσμο αυτό που πραγματικά είναι η Τρομοκρατία. Θα κατεδαφίσουμε το είδωλο της Δημοκρατίας”.

Υπόσχεται μια παγκόσμια Αποκάλυψη: “Τρομοκρατείστε τους tawaghit” δηλαδή τους τυράννους που δεν λατρεύουν το Θεό. Ο κόσμος σύμφωνα με τον Χαλίφη – Διδάκτορα Ισλαμικών Σπουδών, χωρίζεται σε 2 μέρη: fostat al Islam και fostat al kafir, δηλαδή τα δυο στρατόπεδα των μουσουλμάνων και απίστων, αντίστοιχα.

Ο Abu Bakr Al Baghdadi εμφανίζεται ως διδάκτωρ Ισλαμικών σπουδών (!) είναι ο πρώτος χαλίφης μετά τη διάλυση της οθωμανικής αυτοκρατορίας και καλεί τους μουσουλμάνους όλους της γης να ενταχθούν στο πανισλαμικό κράτος του ώστε να διευρύνει τα σύνορά του επανακτώντας όλα τα χαμένα εδάφη επί οθωμανικής αυτοκρατορίας.

To θρησκευτικό του παραλήρημα δεν έχει τέλος:

“Ω μουσουλμάνοι ελάτε στο κράτος σας. Αυτό είναι το κράτος σας .Η Συρία δεν ανήκει στους Σύριους και το Ιράκ δεν ανήκει στους Ιρακινούς. Η γη είναι για τους μουσουλμάνους. Αυτή είναι η συμβουλή μου προς εσάς. Αν την τηρήσετε θα κατακτήσετε τη Ρώμη κι ολόκληρον τον κόσμο αν είναι θέλημα του Αλλάχ”.

Έχοντας αποκτήσει τον τίτλο του χαλίφη ο Baghdadi απεύθυνε κάλεσμα σε “δικαστές σε αυτούς που έχουν προσόντα διαχείρησης και στρατιωτικές ικανότητες, γιατρούς και μηχανικούς αλλά και σε όλες τις ειδικότητες”. Ο Ο.Η.Ε. που μέχρι και την τελευταία Διάσκεψη της Γενεύης έδειξε το απάνθρωπο πρόσωπό του δια της προκλητικής αντιμετώπισης του Ban Kin Moon στις καταγγελίες της Συρίας για οργανωμένη τρομοκρατία, υπολογίζει τώρα σε 2.400 τους νεκρούς στο Ιράκ μόνο για τον Ιούνιο.

chalifato

Σχετικά άρθρα