Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αμερικανός βουλευτής: Ο Ερντογάν κέρδισε λόγω βίας- «Καλό είναι να σκάσεις» η απάντηση Καλίν

Αμερικανός βουλευτής: Ο Ερντογάν κέρδισε λόγω βίας- «Καλό είναι να σκάσεις» η απάντηση Καλίν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Αντιπροσώπων (ΗΠΑ), Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιμπραήμ Καλίν, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,

Ενας Αμερικανός βουλευτής «τόλμησε» να σχολιάσει αρνητικά την υποχώρηση της δημοκρατίας στην Τουρκία και την εκλογή Ερντογάν για να πάρει μια ακραία απάντηση από στενό συνεργάτη του «Σουλτάνου».

Ο Ανταμ Σιφ, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ έγραψε στο Twitter ότι «ο Ερντογάν κέρδισε την επανεκλογή του στην Τουρκία αυτό το Σαββατοκύριακο, μόνο με τον αποδεκατισμό της αντιπολίτευσης μέσω συλλήψεων, βίας και σύνθλιψης της ελευθερίας του Τύπου. ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΡΕΙΤΕ».

Πρόσθεσε μάλιστα: «Η πτώση της Τουρκίας στην απολυταρχία είναι μια ακόμη υπενθύμιση ότι η δημοκρατία είναι υπό επίθεση παγκοσμίως».

Λίγο αργότερα, ο στενός συνεργάτης του Ερντογάν και εκπρόσωπος του Τούρκου Προέδρου, Ιμπραχίμ Καλίν απάντησε με σκαιό τρόπο στον Αμερικανό βουλευτή:

«Ο Πρόεδρος Ερντογάν σίγουρα δεν χρειάζεται τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ συγχαρητήρια @RepAdamSchiff. Ο Τούρκος λαός μίλησε. Καλό είναι να σκάσετε».

Σχετικά άρθρα