Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νετανιάχου: “Ειδεχθές έγκλημα” η απαγωγή και φόνος Παλαιστίνιου εφήβου

Νετανιάχου: “Ειδεχθές έγκλημα” η απαγωγή και φόνος Παλαιστίνιου εφήβου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιεροσόλυμα (Ιερουσαλήμ), Ισραήλ, Μαχμούντ Αμπάς, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, Παλαιστίνη,

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου καταδίκασε ως «ειδεχθές έγκλημα» την απαγωγή και τον φόνο νεαρού Παλαιστίνιου στην Ιερουσαλήμ, σε μία πράξη αντεκδίκησης μετά τους φόνους των τριών Ισραηλινών νέων στη Δυτική Όχθη.

«Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με τον υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας Γιτζάκ Αχαρόνοβιτς και ζήτησε την έναρξη έρευνας για τον εντοπισμό το συντομότερο δυνατόν των δραστών του ειδεχθούς αυτού εγκλήματος και την εξακρίβωση των συνθηκών υπό τις οποίες διαπράχθηκε», ανακοινώθηκε από το γραφείο του.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του Κράτους της Παλαιστίνης, Μαχμούντ Αμπάς, είχε ζητήσει από τον πρωθυπουργό του Ισραήλ να καταδικάσει την απαγωγή και τον φόνο του Παλαιστίνιου εφήβου, όπως έκανε και ο ίδιος για τους τρεις νεαρούς Ισραηλινούς, οι οποίοι απήχθησαν και δολοφονήθηκαν πριν λίγες ημέρες.

«Ζητώ από τον Μπενιαμίν Νετανιάχου να καταδικάσει την απαγωγή και τον φόνο του Μοχάμαντ Αμπού Χντέιρ, όπως εμείς καταδικάσαμε τους φόνους των τριών Ισραηλινών», δηλώνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο παλαιστίνιος πρόεδρος, καλώντας επίσης το Ισραήλ «να λάβει εμπράκτως συγκεκριμένα μέτρα για να σταματήσουν οι επιθέσεις των εποίκων και το χάος που προκαλείται από τις επιθέσεις αυτές».

Σχετικά άρθρα