Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι τζιχαντιστές καλούν όλους τους ισλαμιστές να εγκατασταθούν στο “χαλιφάτο”

Οι τζιχαντιστές καλούν όλους τους ισλαμιστές να εγκατασταθούν στο “χαλιφάτο”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμιστές, Συρία, Τζιχαντιστές,

Ο ηγέτης των τζιχαντιστών της ISIS, ο Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκνταντί, απεύθυνε πρόσκληση στους Μουσουλμάνους όλου του κόσμου να μεταναστεύσουν στην περιοχή που κυριαρχεί το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε (ΙΚΙΛ) προκειμένου να χτίσουν μαζί το χαλιφάτο των… ονείρων τους, δηλαδή μια απάνθρωπη θεοκρατική τυραννία ημίτρελων φανατικών.

Ο Μπαγκνταντί απευθύνθηκε με ηχογραφημένο μήνυμα 19 λεπτών, το οποίο έρχεται δύο ημέρες μετά την ανακήρυξη χαλιφάτου από τους τζιχαντιστές στα εδάφη που ελέγχουν.

Το κάλεσμα του αυτοανακηρυχθέντα χαλίφη απευθύνθηκε ειδικά σε όσους έχουν πρακτικές ικανότητες – δάσκαλους, δικαστές, γιατρούς, μηχανικούς, στρατιωτικούς και διοικητικούς – χαρακτηρίζοντας «καθήκον τους» να στηρίξουν το νεοανακηρυχθέν ισλαμικό κράτος.

Ζήτησε επίσης από τους τζιχαντιστές να κλιμακώσουν τους αγώνες τους κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού.

«Σε αυτό τον αγνό μήνα ή σε άλλον μήνα, δεν υπάρχει μεγαλύτερη αποστολή από ό,τι η τζιχάντ στο δρόμο του Αλλάχ, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και περπατήστε στο δρόμο των προγόνων σας. Στα όπλα, στα όπλα στρατιώτες του Ισλάμ, πολεμήστε, πολεμήστε» ακούγεται να λέει ο Μπαγκνταντί.

Σχετικά άρθρα