Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δικηγόρος Τραμπ σε Στόρμι Ντάνιελς: Μια πορνοστάρ δεν μπορεί να έχει αξιοπιστία

Δικηγόρος Τραμπ σε Στόρμι Ντάνιελς: Μια πορνοστάρ δεν μπορεί να έχει αξιοπιστία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, Πορνοστάρ, Ρούντι Τζουλιάνι, Στόρμι Ντάνιελς,

Φραστική επίθεση εξαπέλυσε στη Στόρμι Ντάνιελς ο δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, Ρούντι Τζιουλιάνι, μιλώντας σε φόρουμ στο Τελ Αβίβ, υποστηρίζοντας ότι η καριέρα της ως πρωταγωνίστριας και σκηνοθέτη αισθησιακών ταινιών υποβαθμίζει την αξιοπιστία της στη μήνυσή της κατά του Αμερικανού προέδρου.

«Λοιπόν Στόρμι θέλεις να εγείρεις ένα ζήτημα, αλλά επίτρεψέ μου να το εξετάσω αυτό. Επειδή ακριβώς, η δουλειά που κάνεις αφαιρεί το οποιοδήποτε βάρος από την αξιοπιστία σου» είπε ο Τζιουλιάνι, όπως μεταδίδει το ABC News, για να προσθέσει:

«Ζητώ συγνώμη που δεν σέβομαι μία ηθοποιό αισθησιακών ταινιών με τον ίδιο τρόπο που σέβομαι μία γυναίκα καριέρας, ή μία γυναίκα με περιεχόμενο ή μία γυναίκα που πουλάει το κορμί της για σεξουαλική εκμετάλλευση».

Τα σχόλιό του για την Ντάνιελς έγινε σε φόρουμ για τις χρηματαγορές, που διοργάνωσε εφημερίδα («Globes» Capital Market), ερωτώμενος για το αν ο Τραμπ σέβεται τις γυναίκες.

Η αρχισυντάκτρια της οικονομικής εφημερίδας του Ισραήλ «Globes» Ναάμα Σίκουλερ, που ήταν μία από τους διοργανωτές της εκδήλωσης παρενέβη δηλώνοντας ότι «στην εκδήλωση αυτή, σεβόμαστε τις γυναίκες».

Ο δικηγόρος της Ντάνιελς Μάικλ Αβενάτι απάντησε στα σχόλια του Τζιουλιάνι μέσω του Twitter, χαρακτηρίζοντάς τον ως «μισογύνη».

«Ο κ. Τζιουλιάνι είναι ένας μισογύνης. Τα πρόσφατα σχόλιά του αναφορικά με την πελάτη μου, που πέρασε από ένα τεστ ανίχνευσης ψεύδους, είναι όπως πιστεύουν οι Αμερικανοί αηδιαστικά κι εξευτελιστικά. Ο πελάτης του, κ. Τραμπ δεν φαίνεται να έχει κάποια “ηθικά” ζητήματα ούτε με την πελάτη μου, αλλά ούτε και με άλλες πηγαίνοντας πίσω στο 2006, αλλά κι ακόμη παλαιότερα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αβενάτι στο Twitter.

Το πραγματικό όνομα της Ντάνιελς είναι Στέφανι Κλίφορντ κι έχει δηλώσει ότι είχε μία σεξουαλική επαφή με τον Τραμπ το 2006, ενώ η ίδια δήλωσε ότι αργότερα δέχθηκε απειλές προκειμένου να διατηρήσει τη σιωπή της.

Μέσω του (τότε) δικηγόρου του Τραμπ Μάικλ Κόεν, η Ντάνιελς υπέγραψε εμπιστευτική συμφωνία για τη σεξουαλική επαφή που είχε με τον Τραμπ, πριν από τις εκλογές του 2016.

Ο Τραμπ αρνείται ότι είχε σεξουαλική σχέση με την Ντάνιελς.

Σχετικά άρθρα