Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νεκρός Παλαιστίνιος από πυρά στη Ραμάλα

Νεκρός Παλαιστίνιος από πυρά στη Ραμάλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστινιακή Αρχή, Παλαιστίνιοι,

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι σκότωσε έναν Παλαιστίνιο ο οποίος «έριξε μια μεγάλη πέτρα» σε στρατιώτες στη διάρκεια μιας επιχείρησης συλλήψεων που πραγματοποιούσαν αυτοί στο Νάμπι Σάλεχ, στο βορειοδυτικό τμήμα της Ραμάλα, στην Δυτική Όχθη.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, ο ισραηλινός στρατός διευκρινίζει ότι περίπου δέκα Παλαιστίνιοι πετούσαν πέτρες εναντίον των Ισραηλινών στρατιωτών, όταν μία από αυτές πέτυχε έναν στρατιώτη στο κεφάλι.

Ο στρατιώτης που χτυπήθηκε από την πέτρα «απάντησε πυροβολώντας τον Παλαιστίνιο, ο οποίος τραυματίστηκε και του παρασχέθηκε ιατρική βοήθεια επιτόπου», σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό.

Το παλαιστινιακό υπουργείο Πληροφόρησης ανακοίνωσε από την πλευρά του ότι οι ισραηλινές δυνάμεις εκτέλεσαν τον 21χρονο Εζ Ελ-Ντιν αλ Ταμίμι «εν ψυχρώ».

«Η εκτέλεση εν ψυχρώ του Ταμίμι με τρεις σφαίρες από κοντά, αποδεικνύει πόσο πολύ ο λαός μας χρειάζεται διεθνή προστασία κατά της ισραηλινής πολεμικής μηχανής», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το παλαιστινιακό υπουργείο Πληροφόρησης.

Σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό, τον περασμένο μήνα στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων υπέκυψε έπειτα από χτύπημα από πέτρα που δέχθηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια νυχτερινής επιχείρησης συλλήψεων στη Δυτική Όχθη.

Σχετικά άρθρα