Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: «Θα σπάσουμε τα χέρια των Τούρκων» εάν τολμήσουν απαγωγές (βίντεο)

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: «Θα σπάσουμε τα χέρια των Τούρκων» εάν τολμήσουν απαγωγές (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Μπεκίρ Μποζντάγ, Πραξικόπημα Τουρκία, ΣΥΡΙΖΑ, Τουρκία, Χρήστος Σιμορέλης,

Με απειλές απάντησε στις τουρκικές προκλήσεις για τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σιμορέλης.

Ο κ. Σιμορέλης μιλώντας στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Μπεκίρ Μποζντάγ για τους «οκτώ» λέγοντας πως η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου και όποιος τολμήσει να απαγάγει τους αξιωματικούς «θα του σπάσουμε τα χέρια»:

«Δεν είμαστε ούτε Κόσσοβο ούτε Μαυροβούνιο. Εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει δέσμευση του πρωθυπουργού προς τον Ερντογάν για τους «8».

»Οι Τούρκοι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο. Ούτε δίκαιο είναι, ούτε και σωστό αλλά ούτε και μπορούν.

»Να είστε βέβαιοι ότι αν το τολμήσουν θα τους σπάσουμε τα χέρια».

Υπενθυμίζεται πως ο εκπρόσωπος της τουρκικής κυβέρνησης Μπεκίρ Μπόζνταγ ανέφερε μεταξύ άλλων πως «οτιδήποτε και να κάνουν είναι δικό μας καθήκον να τους βρούμε, όπου και να πάνε, θα είμαστε πίσω τους θα τους πακετάρουμε, θα τους επιστρέψουμε στην Τουρκία και θα τους παραδώσουμε στην τουρκική δικαιοσύνη» ενώ υποστήριξε ότι «νομίζαμε πως ο Τσίπρας τηρεί τις δεσμεύσεις του» και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να είχε εκδώσει τους οκτώ στην Τουρκία.

Σχετικά άρθρα