Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αστυνομικός στην Ινδία γίνεται “ήρωας” και μετά αρχίζουν οι απειλές (βίντεο)

Αστυνομικός στην Ινδία γίνεται “ήρωας” και μετά αρχίζουν οι απειλές (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Βίντεο, Ινδία ή Μπάρατ, Ινδουιστές, Μουσουλμάνοι,

Ένας αστυνομικός στην Ινδία που έχει χαρακτηριστεί ως ήρωας επειδή έσωσε έναν μουσουλμάνο άντρα από το λιντσάρισμα, δέχεται τώρα απειλές για τη ζωή του.

Ο Gagandeep Singh, αστυνομικός στο βόρειο κρατίδιο Uttarakhand, έγινε ευρέως γνωστός όταν ένα βίντεο κυκλοφόρησε και τον έδειχνε να σώζει έναν μουσουλμάνο από ένα πλήθος ινδουιστών.

Ο άντρας που δέχτηκε την επίθεση επισκεπτόταν έναν ναό μαζί με την ινδουίστρια φίλη του. Το πλήθος τον περικύκλωσε και προσπάθησε να του επιτεθεί, κατηγορώντας τον για «αγάπη τζιχάντ».

Ο όρος έχει γίνει δημοφιλής μεταξύ ινδουιστών που κατηγορούν τους μουσουλμάνους άντρες ότι συμμετέχουν σε μια συνωμοσία για να πείσουν τις ινδουίστριες να αλλάξουν θρησκεία, αποπλανώντας τες.

«Έκανα απλώς το καθήκον μου. Ακόμη κι αν δεν φορούσα τη στολή μου, θα έκανα το ίδιο και κάθε Ινδός θα έπρεπε να κάνει το ίδιο», δήλωσε ο αστυνομικός σε τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Δεν άργησαν όμως και οι απειλές. Αστυνομικοί συνάδελφοί του δήλωσαν ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του και αναγκάστηκε να πάρει άδεια.

Σχετικά άρθρα