Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τον έσπασαν στο ξύλο λόγω ενός τατουάζ στο κεφάλι

Τον έσπασαν στο ξύλο λόγω ενός τατουάζ στο κεφάλι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Καμπότζη, Κίνα, Ταϊβάν, Τατουάζ,

Ένας Βρετανός που ζει και εργάζεται μόνιμα στην Ταϊβάν έγινε αγνώριστος από το ξύλο, μετά από την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του μια παρέα από εξαγριωμένους Κινέζους σε ένα μπαρ στην Καμπότζη.

Αιτία, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, φαίνεται να είναι το μεγάλο τατουάζ που είχε κάνει ο άνδρας στο κεφάλι του και έγραφε απλά… «Ταϊβάν».

Ο 32χρονος Πολ Φερέλ, που είχε αποκτήσει το εν λόγω τατουάζ σε παρορμητική στιγμή, μετά από ένα βράδυ μεθυσιού, βρισκόταν σε διακοπές στην Καμπότζη όταν δέχτηκε την άγρια επίθεση.

Περίπου 10 Κινέζοι που βρίσκονταν στο μπαρ πρόσεξαν το τατουάζ του 32χρονου όταν εκείνος έβγαλε το καπέλο του.

Αμέσως τον προσέγγισαν και άρχισαν να του κάνουν ερωτήσεις για το τατουάζ του. Η συζήτηση έγινε άκρως έντονη μετά από λίγο, αφού αναπόφευκτα επεκτάθηκε στις τεταμένες σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Σύντομα, άναψαν τα αίματα, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου και ο Βρετανός άρχισε να δέχεται τα χτυπήματα των δέκα ανδρών.

«Έκαναν σαν τρελοί! Με χτυπούσαν με καρέκλες, μπουκάλια», είπε αργότερα ο Βρετανός σε τοπικά ΜΜΕ.

Δεν σταμάτησαν ούτε καν όταν ο Βρετανός φώναξε απελπισμένος στα Μανδαρινικά: «Εντάξει, θα πω ότι η Ταϊβάν είναι επαρχία της Κίνας, απλά αφήστε με να φύγω!»

Υπενθυμίζεται ότι, ως ανεξάρτητο κράτος με το όνομα «Δημοκρατία της Κίνας» η Ταϊβάν αναγνωρίζεται μόνο από 20 κράτη. Δεν αναγνωρίζεται από τις περισσότερες χώρες και διεθνείς οργανισμούς διότι η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας επιμένει να τη θεωρεί επαρχία της.

Μετά την περιπέτειά του ο 32χρονος Βρετανός δηλώνει αποφασισμένος να αφαιρέσει με λέιζερ το τατουάζ του, αφού δεν σταματά να τον βάζει σε μπελάδες.

Ο ίδιος πάντως δηλώνει ότι έχει γνωρίσει πολλούς ανοιχτόμυαλους Κινέζους που δεν αφήνουν μια «μουτζούρα» στο πρόσωπό του να επηρεάσει τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν και του φέρονται.

Σχετικά άρθρα