Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χτίζει «μύθους» ο Ερντογάν και επιβεβαιώνει τη δήθεν απόπειρα δολοφονίας του

Χτίζει «μύθους» ο Ερντογάν και επιβεβαιώνει τη δήθεν απόπειρα δολοφονίας του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για MİT - Εθνική Οργάνωση Πληροφοριών (Τουρκία), Βαλκάνια, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Εκλογές, Κατασκοπεία, Μπακίρ Ιζετμπέγκοβιτς, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Πράκτορες, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην κοινή συνέντευξη τύπου που έδωσε στο Σεράγεβο με το Βόσνιο ηγέτη, Μπακίρ Ιζετμπέκοβιτς, αναφέρθηκε και στις πληροφορίες που διέρρευσαν περί δήθεν απόπειρας δολοφονίας του, επιβεβαιώνοντάς τες.

Ο Τούρκος Πρόεδρος δήλωσε σχετικά, «τις άκουσα κι εγώ. Με ενημέρωσε η ΜΙΤ γι’ αυτές τις πληροφορίες.

»Αλλά εγώ είμαι εδώ. Τέτοιου είδους απειλές δεν μας εμποδίζουν από τίποτα. Όταν εμείς ξεκινάμε κάτι, το συνεχίζουμε.

»Οι άνθρωποι που έχουν έρθει από την Ευρώπη για να συναντήσουν τον ηγέτη τους, γίνεται να μην τον δουν; Γι’ αυτό εμείς θα συνεχίσουμε την πορεία μας».

Όπως διέρρευσαν το Σάββατο, προφανώς για να ηρωποιήσουν τον Ερντογάν εν όψει και των εκλογών στην Τουρκία, οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες απέτρεψαν δήθεν σχέδιο δολοφονίας κατά του Τούρκου Προέδρου, το οποίο θα εκτελούνταν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο Σεράγεβο.

Το σχέδιο αυτό φέρονται να οργάνωναν Τούρκοι πολίτες, ωστόσο πληροφορίες που έφτασαν από τα Σκόπια αλλά και τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες στη ΜΙΤ λίγο πριν από την επίσκεψη του Ερντογάν στη Βοσνία, το απέτρεψαν.

Σχετικά άρθρα