Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σχεδίαζαν να σκοτώσουν τον Ερντογάν την Κυριακή κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Βοσνία

Σχεδίαζαν να σκοτώσουν τον Ερντογάν την Κυριακή κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Βοσνία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για MİT - Εθνική Οργάνωση Πληροφοριών (Τουρκία), Βαλκάνια, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Κατασκοπεία, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Πράκτορες, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,

Τουρκικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για σχέδιο δολοφονίας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την επίσκεψή του στη Βοσνία, στην οποία θα πραγματοποιήσει προεκλογική συγκέντρωση, το οποίο αποτράπηκε από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.

Τουρκικής καταγωγής πολίτες που μένουν στα Σκόπια σχεδίαζαν την Κυριακή να περάσουν τα σύνορα και να σκοτώσουν τον Τούρκο πρόεδρο, μετέδωσε ο ΑΝΤ1.

Η απόπειρα δολοφονίας απετράπη από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες που σε συνεργασία με τις βοσνιακές εντόπισαν τους δράστες.

Βεβαίως όλα αυτά μπορεί να είναι θεωρίες συνωμοσίας ή fake news του τουρκικού καθεστώτος, για να ενισχύσουν προεκλογικά τη δημοτικά του Τούρκου Προέδρου, ενώ «δράστες» είναι εύκολο να βρεθούν μεταξύ των «γκιουλενιστών» που ζουν στα Βαλκάνια.

Σε περίπτωση όμως που η είδηση αληθεύει έστω και στο ελάχιστο, αποδεικνύει πόσο μεγάλος παράγοντας αποσταθεροποίησης των Βαλκανίων είναι η Τουρκία και τα προβλήματά της.

Σχετικά άρθρα