Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ερντογάν ισχυρίζεται ότι «εξουδετέρωσε» 4.406 Κούρδους αντάρτες στην Εφρίν

Ο Ερντογάν ισχυρίζεται ότι «εξουδετέρωσε» 4.406 Κούρδους αντάρτες στην Εφρίν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εφρίν, Ισλαμιστές, Κλάδος Ελαίας - Στρατιωτική Επιχείρηση, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Συρία, Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), Τζιχαντιστές, Τουρκία, Χαλέπι,

Την επιχείρηση «Κλάδος Ελαίας» στη Συρία υπερασπίστηκε για ακόμη μία φορά ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υποστηρίζοντας ότι με αυτήν «εξουδετερώθηκαν τουλάχιστον 4.406 τρομοκράτες».

Σε προεκλογική εκδήλωση, που οργάνωσαν οι γυναίκες του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, ο Ερντογάν διεμήνυσε ότι θα συνεχιστούν οι επιχειρήσεις εναντίον «όλων των τρομοκρατικών οργανώσεων».

Υπενθυμίζεται ότι η Τουρκία εισέβαλε στην Αφρίν στις 20 Ιανουαρίου, αφήνοντας την διεθνή κοινότητα να παρακολουθεί αμήχανη τις εξελίξεις.

Ο Ερντογάν, ο οποίος είναι στη θέση του προέδρου από το 2014, αλλά συνολικά στην εξουσία από το 2003 (ως πρωθυπουργός), εξαπέλυσε επίσης επίθεση κατά των αντιπάλων του, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα είχαν καμία ελπίδα επιτυχίας, ακόμη και εάν οι εκλογές διεξάγονταν τον Νοέμβριο του 2019.

Απαρρίθμησε τα μεγάλα έργα, που έχει προωθήσει την τελευταία δεκαετία και προκάλεσε τους αντιπάλους του να δείξουν τι έχουν κάνει οι ίδιοι. «Εδώ είναι η πρόκληση, εδώ είναι το έθνος» είπε.

Σχετικά άρθρα