Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αρκούδα κατασπάραξε Ινδό που προσπάθησε να βγάλει σέλφι μαζί της (βίντεο)

Αρκούδα κατασπάραξε Ινδό που προσπάθησε να βγάλει σέλφι μαζί της (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αρκούδα, Βίντεο, Ινδία ή Μπάρατ,

Η μόδα της σέλφι τελικά για πολύ κόσμο φαίνεται ότι έχει δυσάρεστες συνέπειες, ειδικότερα, όταν οι πλέον ματαιόδοξοι κυνηγούν την πιο περίεργη, επικίνδυνη, αλλόκοτη.

Μία τέτοια δυσάρεστη εξέλιξη είχε η προσπάθεια ενός Ινδού οδηγού ταξί, που σταμάτησε να βγάλει μία σέλφι φωτογραφία με μία αρκούδα, η οποία όμως… τον κατασπάραξε.

Ο Prabhu Bhatara μετέφερε με το ταξί του καλεσμένους ενός γάμου στην ανατολική επαρχία Odisha, όταν είδε στην άκρη του δρόμου την αρκούδα.

Αφήνοντας τους πελάτες του στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, ο Bhatara κατέβηκε από αυτό και προσπάθησε να τραβήξει μία φωτογραφία με το ζώο, που ήταν τραυματισμένο.

Ωστόσο, η αρκούδα κατάφερε να τον αρπάξει, να τον ρίξει στο έδαφος και να τον κατασπαράξει μέχρι θανάτου, όπως αναφέρει η εφημερίδα Odisha Sun-Times.

Η αρκούδα εκείνη τη στιγμή προσπαθούσε να πιει νερό από μία λιμνούλα, όταν ο Bhatara την πλησίασε, αγνοώντας τις προειδοποιήσεις από όσους βρίσκονταν γύρω του. Ενώ έβγαζε τη φωτογραφία, γλίστρησε και η αρκούδα τον άρπαξε.

Το σοκαριστικό βίντεο τράβηξαν αυτόπτες μάρτυρες και φαίνεται μάλιστα ένας άνθρωπος να προσπαθεί -εις μάτην- να σώσει τον άτυχο ταξιτζή.

Ένας άλλος διακρίνεται να πετά κάτι προς το ζώο για να το σταματήσει.

Ο άντρας δέχθηκε μεταξύ άλλων και σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και το λαιμό.

Οι αυτόπτες κάλεσαν τις δασικές υπηρεσίες, ωστόσο όταν έφτασαν ήταν ήδη αργά για τον Bhatara.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί το είδος της αρκούδας, αν και στην Ινδία διαβιούν τρία ήδη «ιθαγενών» αρκούδων, η μαύρη των Ιμαλαΐων, η καφέ και η αρκούδα βραδύπους.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα