Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τράβηξε αυτή τη selfie και 8 λεπτά μετά σκοτώθηκε

Τράβηξε αυτή τη selfie και 8 λεπτά μετά σκοτώθηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Selfie, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Τροχαίο,

Η είδηση από τo Μιζούρι των ΗΠΑ σοκάρει και συγκινεί. Η 26χρονη Κολέτ Μορένο, λίγες ώρες πριν παντρευτεί, σκοτώθηκε σε τροχαίο ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν για το μπάτσελορ πάρτι της. 8 λεπτά πριν ξεψυχήσει είχε τραβήξει αυτή τη selfie φωτογραφία, που απαθανάτισε όλη τη χαρά της ζωής που σε λίγο θα χανόταν για πάντα…

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η φίλη της νύφης, η Άσλει Τέομπαλντ, προσέκρουσε σε προπορευμένο όχημα, με αποτέλεσμα η Μορένο να χάσει τη ζωή της ενώ η οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά.

«Ένιωσα σαν να έβλεπα εφιάλτη και έπρεπε να ξυπνήσω», δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα του θύματος. «Δε μπορώ να το πιστέψω», συμπλήρωσε.

Η Τέομπαλντ μιλώντας στους αστυνομικούς δήλωσε ότι μπροστά στο αυτοκίνητό της βρισκόταν ένα φορτηγό, του οποίου η εξάτμιση ενοχλούσε τη Μορένο που υπέφερε από άσθμα.

Έτσι, η οδηγός αποφάσισε να προσπεράσει το φορτηγό την ώρα που βρισκόταν σε δρόμο διπλής κατευθύνσεως, ωστόσο δεν υπολόγισε σωστά τις αποστάσεις, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την πλευρά του αυτοκινήτου της στο φορτηγό.

Η Τέομπαλντ και ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκαν ελαφρά, αλλά η 26χρονη, η οποία φορούσε ζώνη ασφαλείας, εξέπνευσε λίγη ώρα μετά τη διακομιδή της στο νοσοκομείο.

«Της μιλούσα, αλλά δε μπορούσε να μου απαντήσει. Μου έκανε μόνο νοήματα. Δε μπορούσα να καταλάβω τη σοβαρότητα της κατάστασης γιατί δεν είχε σοβαρά εξωτερικά τραύματα», δήλωσε στις τοπικές αρχές η οδηγός που αντιμετωπίζει κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση, χωρίς ωστόσο να της έχει απαγγελθεί κάποια κατηγορία για το θάνατο της φίλης της.

Σχετικά άρθρα