Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ναταλί Ιανέτα: Η Γαλλία ασχολείται με την νέα Προεδρική… περιπέτεια

Ναταλί Ιανέτα: Η Γαλλία ασχολείται με την νέα  Προεδρική… περιπέτεια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Ναταλί Ιανέτα, Φρανσουά Ολάντ,

Σε ρυθμούς σεξουαλικούς κινείται και πάλι η Γαλλία.

Φυσικά με τις σεξουαλικές περιπέτειες του Ολάντ ο οποίος μάλλον έχει βάλει στόχο να μείνει ο στην ιστορία ως ο Mr Τίποτα στην πολιτκή ζωή του τόπου αλλά και ως Mr Τα Πάντα Όλα όσον αφορά τις περιπέτειες της κρεβατοκάμαράς του.

Μετά τις: Σεγκολέν Ρουαγιάλ, Βαλερί Τριερβελέρ, Ζουλί Γκαγιέ, μία νέα κρυφή, μέχρι τώρα, αγάπη έρχεται στο προσκήνιο. πρόκειται
για την νέα σύμβουλο του Γάλλου σοσιαλιστή προέδρου, Ναταλί Ιανέτα που μπαινοβγαίνει ανενόχλητη στο Μέγαρο των Ηλυσίων και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον Ολάντ.

Πώς όμως ξαφνικά η μελαχρινή δημοσιογράφος του Canal + έπεισε τον ένοικο των Ηλυσίων να την εμπιστευτεί σε κυβερνητικά θέματα;

Σύμφωνα με γαλλικό περιοδικό που επικαλείται την εφημερίδα «Le Parisien«, δεν είναι αθώα η σχέση τους.

Η 42χρονη Ναταλί Ιανέτα, παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών, είναι μία παλιά ιστορία για τον Ολάντ.

Πριν από 12 χρόνια, οι δυο τους είχαν ανταλλάξει για πρώτη φορά βλέμματα. Και στη συνέχεια φούντωσε ο έρωτάς τους.

Η ίδια πάντως, έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες που βρίσκουν πρόσφορο έδαφος στη Γαλλία για δύο λόγους: 1ον Γιατί ο Ολάντ παραμένει εργένης και 2ον λόγω του άτακτου ερωτικού παρελθόντος του.

Η Ιανέτα είναι διπλωματούχος πολιτικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Σορβόνης. Για τα γαλλικά ΜΜΕ, είναι το πρόσωπο που θα οργανώσει το «Euro 2016″ που θα πραγματοποιηθεί στην «Πόλη του Φωτός».

Κι ενώ σε ένα μήνα, ο Σοσιαλιστής πρόεδρος της Γαλλίας αναμένεται να επισημοποιήσει την σχέση του με την Γαλλίδα ηθοποιό, Ζουλί Γκαγέ, το Closer αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανατραπούν την τελευταία στιγμή τα σχέδια του Ολάντ και η αιτία θα είναι η παρουσία της Ιανέτα στο Μέγαρο των Ηλυσίων.

Σχετικά άρθρα