Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πώς «τρολάρουν» οι Ρώσοι τους Αμερικανούς με «οδηγίες επιβίωσης» για πόλεμο (βίντεο)

Πώς «τρολάρουν» οι Ρώσοι τους Αμερικανούς με «οδηγίες επιβίωσης» για πόλεμο (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Δημοσιογράφοι, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Ρωσία, Τηλεόραση,

Ισχυριζόμενη οτι ορισμένοι Αμερικανοί προετοιμάζονται ήδη για επερχόμενο πόλεμο με τη Μόσχα, η ρωσική κρατική τηλεόραση φρόντισε να ενημερώσει και τους δικούς της τηλεθεατές για το πώς θα μπορέσουν να επιβιώσουν εάν τελικά συμβεί το απευκταίο!

Προειδοποιώντας ότι μια σύγκρουση ανάμεσα στις δύο υπερδυνάμεις θα μπορούσε να αποβεί καταστροφική, ο παρουσιαστής της εκπομπής Vesti 24 συνέστησε στους πολίτες να αρχίσουν να αγοράζουν προμήθειες, ώστε ο πόλεμος να μην τους βρει με… άδεια κελάρια.

Φυσικά επρόκειτο για “τρολάρισμα” στους Αμερικανούς που – σύμφωνα πάντα με τη ρωσική τηλεόραση – αντιδρούν κάπως ακραία κατά την πρόσφατη κρίση στις σχέσεις των δύο χωρών, δραματοποιώντας χωρίς λόγο την κατάσταση.

«Αν συγκαταλέγεστε στους ανθρώπους που υποκύπτουν στον πανικό και θέλουν να ξοδέψουν όλες τις οικονομίες τους, αυτές οι οδηγίες είναι για εσάς» αναφέρει ο παρουσιαστής, αναλύοντας τη διάρκεια ζωής κάθε τροφίμου και παρουσιάζοντας λεπτομερώς τι πρέπει να περιλαμβάνει ένα πλήρες «καταφύγιο», από άποψη εφοδίων και εξοπλισμού.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής συνοδευόταν με φωτογραφίες που έδειχναν ράφια σούπερ μάρκετ και πυρηνικές εκρηξεις, ώστε να τονιστεί ο «παραλογισμός» της αμερικανικής πλευράς.

Πάντως, αν και σε κοροϊδευτικό τόνο, η «ενημέρωση» προς τους τηλεθεατές ήταν αναλυτικότατη και περιλάμβανε μέχρι και διαγράμματα, πράγμα που ίσως δείχνει ότι – παρά την αυτοπεποίθησή τους – ακόμα και οι Ρώσοι πολίτες θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για το χειρότερο.

Σχετικά άρθρα