Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το ισραηλινό υπουργείο Άμυνας διευκρινίζει: Ο Λίμπερμαν είπε ότι «δεν υπάρχουν αφελείς» στη Λωρίδα της Γάζας

Το ισραηλινό υπουργείο Άμυνας διευκρινίζει: Ο Λίμπερμαν είπε ότι «δεν υπάρχουν αφελείς» στη Λωρίδα της Γάζας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άβιγκντορ Λίμπερμαν, Γάζα (Πόλη της Παλαιστίνης), Ισλαμιστές, Ισραήλ, Λωρίδα της Γάζας, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τζιχαντιστές, Χαμάς,

Τη δήλωσή του περί «μη ύπαρξης αθώων στη Λωρίδα της Γάζας» διευκρίνισε ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας, Άβιγκντορ Λίμπερμαν.

«Δεν υπάρχουν αθώοι στη Λωρίδα της Γάζας. Όλοι συνδέονται με τη Χαμάς» φέρεται να είπε σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων ο Ισραηλινός υπουργός, κληθείς να σχολιάσει την έκρηξη βίας στην περιοχή.

«Όλοι μισθοδοτούνται από τη Χαμάς και όλοι οι μαχητές που προσπαθούν να μας προκαλέσουν και να διασχίσουν τα σύνορα είναι μαχητές της ένοπλης πτέρυγας της Χαμάς» πρόσθεσε ο Λίμπερμαν.

Ωστόσο, το γραφείο Τύπου του ισραηλινού υπουργείου Άμυνας προχώρησε στην έκδοση διευκρινιστικής ανακοίνωσης, τονίζοντας ότι δεν αποδόθηκαν σωστά τα λεγόμενα του Λίμπερμαν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Ισραηλινός υπουργός δήλωσε ότι «δεν υπάρχουν αφελείς άνθρωποι στη Λωρίδα της Γάζας» και απέδωσε το ζήτημα στη διπλή ερμηνεία μίας εβραϊκής λέξης, η οποία σημαίνει και «αθώος» και «αφελής».

Σχετικά άρθρα