Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποκεφάλισαν οπλαρχηγό του Ισλαμικού Κράτους και το κάρφωσαν σε παλούκι

Αποκεφάλισαν οπλαρχηγό του Ισλαμικού Κράτους και το κάρφωσαν σε παλούκι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA), Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Νταράα, Συρία, Τζιχαντιστές,

Το βράδυ της Τετάρτης προς Πέμπτη, οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) εξαπέλυσαν μεγάλη επίθεση ενάντια στους αντίπαλούς τους τζιχαντιστές του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) στην επαρχία Νταράα της νοτιοδυτικής Συρίας.

Το Ισλαμικό Κράτος επιτέθηκε στις θέσεις των ανδρών του Ελεύθερου Συριακού Στρατού στην πόλη Χιρμπάτ Γιαμπλά αποσκοπώντας σε εδαφικά κέρδη.

Μετά από πολύωρη μάχη, το Ισλαμικό Κράτος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την επίθεσή του, αφού δεν μπορούσε να διασπάσει τις γραμμές των αντιπάλων του.

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μεταδίδει ότι και οι δύο πλευρές είχαν βαριές απώλειες σε νεκρούς και τραυματίες.

Το ίδιο προσθέτει ότι οι άνδρες του FSA αιχμαλώτισαν έναν οπλαρχηγό του Ισλαμικού Κράτους και αφού τον αποκεφάλισαν ύψωσαν το κεφάλι του στη συνοικία Τζαλέεν, σε μικρή απόσταση από τις γραμμές του Ισλαμικού Κράτους, για εκφοβισμό.

Σχετικά άρθρα