Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δείτε τις εφιαλτικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο μοιραίο εμπορικό κέντρο της Ρωσίας – “Ήταν φτιαγμένο από σ@@@ και άχυρα”

Δείτε τις εφιαλτικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο μοιραίο εμπορικό κέντρο της Ρωσίας – “Ήταν φτιαγμένο από σ@@@ και άχυρα”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Βλάντιμιρ Πούτιν, Εμπορικά Καταστήματα, Πυρκαγιά, Ρωσία,

Σε «εγκληματική αμέλεια» απέδωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν την πολύνεκρη φωτιά στο εμπορικό κέντρο της πόλης Κεμέροβο, σύμφωνα με τα σχόλια που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, από τον τόπο της τραγωδίας.

Από τη φωτιά που ξέσπασε την Κυριακή στο εμπορικό κέντρο βρήκαν τον θάνατο τουλάχιστον 64 άνθρωποι.

Σύμφωνα με τις υπηρεσίες που διερευνούν τα αίτια που προκάλεσαν την τραγωδία, οι υπεύθυνοι της ασφάλειας είχαν θέσει εκτός λειτουργίας το σύστημα επικοινωνίας με το κοινό στο εσωτερικό του εμπορικού κέντρου, ενώ οι έξοδοι κινδύνου ήταν παράνομα κλειστές.

Στο μεταξύ, στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου βλέπουμε ανθρώπους – οι οποίοι βρίσκονταν στο εμπορικό κέντρο με τις οικογένειές τους, είτε για βόλτα είτε για να κάνουν τα ψώνια τους – να τρέπονται πανικόβλητοι σε φυγή, όταν συνειδητοποιούν ότι η οροφή αρχίζει ξαφνικά να καταρρέει και φλόγες να ξεχύνονται καταπάνω τους.

Σύμφωνα με πολλά ρωσικά ΜΜΕ, ο τρόπος με τον οποίο φαίνεται να καταρρέει η οροφή επιβεβαιώνει τις οργισμένες δηλώσεις του Ρώσου βουλευτή Αντόν Γκαρέλκιν (μέλος του κόμματος του Πούτιν) ότι το κτηριακό συγκρότημα ήταν φτιαγμένο «από σκ@τά και άχυρα».

«Δεν ήταν τίποτε άλλο παρά φθηνό πλαστικό, ένας λαβύρινθος από διαδρόμους και ένα εφιαλτικό χάος από τίτλους ιδιοκτησίας», είπε χθές Δευτέρα ο πολιτικός κατηγορώντας τον δήμαρχο της πόλης ότι «λαδώθηκε και έκανε τα στραβά μάτια» όταν το ακατάλληλο κτίσμα εγκαινιάσθηκε το 2013.

Σχετικά άρθρα