Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Ρώσοι πρέσβεις σε Πολωνία-Λετονία-Λιθουανία και Εσθονία κλήθηκαν στα υπουργεία Εξωτερικών

Οι Ρώσοι πρέσβεις σε Πολωνία-Λετονία-Λιθουανία και Εσθονία κλήθηκαν στα υπουργεία Εξωτερικών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Διπλωματικό Σώμα, Εσθονία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένο Βασίλειο, Λετονία, Λιθουανία, Πολωνία, Πράκτορες, Ρωσία, Σεργκέι Σκριπάλ,

Οι Ρώσοι πρεσβευτές στην Πολωνία, τη Λετονία, τη Λιθουανία και την Εσθονία κλήθηκαν στα αντίστοιχα υπουργεία Εξωτερικών, σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Το πρακτορείο RIA επικαλείται εκπρόσωπο της πρεσβείας της Ρωσίας στην Πολωνία και αντιπρόσωπο της ρωσικής πρεσβείας στη Λιθουανία.

Το TASS, από την πλευρά του, αναφέρεται σε ανώνυμες διπλωματικές πηγές. Τα πρακτορεία δεν αναφέρουν για ποιο λόγο κλήθηκαν οι πρεσβευτές στα υπουργεία Εξωτερικών.

Την Παρασκευή, πάντως, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ είχε δηλώσει, μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ότι κράτη – μέλη της Ένωσης αναμένεται να λάβουν μέτρα κατά της Ρωσίας για την υπόθεση της δηλητηρίασης του Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα Σκριπάλ και της κόρης του σε βρετανικό έδαφος, στις 4 Μαρτίου.

Η Μεγάλη Βρετανία έχει αποδώσει την ευθύνη της εγκληματικής ενέργειας στη Ρωσία, εκδοχή την οποία υιοθέτησε, αν και σε ελαφρώς χαμηλότερους τόνους, και η Ε.Ε.

Σχετικά άρθρα