Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Tηλεοπτικός αστέρας ο Ομπάμα – Ετοιμάζει εκπομπή στο Netflix

Tηλεοπτικός αστέρας ο Ομπάμα – Ετοιμάζει εκπομπή στο Netflix
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μπάρακ Ομπάμα, Τηλεόραση,

Νέο ρόλο φαίνεται πως ετοιμάζεται να αναλάβει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

Σύμφωνα με τους New York Times, ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος βρίσκεται σε συζητήσεις με το Netflix  για να αναλάβει ως συντονιστής μιας νέας σειράς, είτε ως παραγωγός εκπομπής για ιστορίες Αμερικανών που έκαναν σπουδαία πράγματα. Ή ίσως να κάνει και τα δύο.

Σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στις συζητήσεις, πραγματοποιούνται συνομιλίες μεταξύ του Ομπάμα και του Netflix. Η πηγή την χαρακτηρίζει ως «εταιρική σχέση παραγωγής» και ανέφερε πως η συμφωνία δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί.

Αν συμβεί, τόσο ο πρώην πρόεδρος όσο και η σύζυγός του, Μισέλ, θα συμμετάσχουν σε μια σειρά εκπομπών για το Netflix.

Σε περίπτωση που υλοποιηθεί, θα είναι ένας θρίαμβος για το συνδρομητικό κανάλι, αλλά και για τους Ομπάμα που θα τους δώσει μια πλατφόρμα για να μιλούν σε ένα τεράστιο ακροατήριο σε όλο τον κόσμο.

Η Netflix αναφέρει πως έχει περισσότερους από 117 εκατομμύρια συνδρομητές, εκ των οποίων τα 55 εκατομμύρια είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Την είδηση των συνομιλιών ανέφεραν για πρώτη φορά οι New York Times. «Δεν έχει αποφασιστεί ο αριθμός των επεισοδίων και η μορφή των εκπομπών» ανέφεραν οι Times.

Η εφημερίδα περιέγραψε δύο πιθανές εκπομπές. Στη μία «ο Ομπάμα θα μπορούσε να είναι επικεφαλής συζητήσεων για θέματα που κυριάρχησαν στην προεδρία του». Μία άλλη εκπομπή «θα μπορούσε να περιλαμβάνει την κυρία Ομπάμα με θέματα όπως η διατροφή, που υπερασπίστηκε στο Λευκό Οίκο».

Ο Έρικ Σούλτς, ανώτερος σύμβουλος του Ομπάμα, δήλωσε την Πέμπτη το βράδυ πως οι Ομπάμα «πάντα πίστευαν στη δύναμη της αφήγησης για έμπνευση». Ενώ δεν σχολίασε άμεσα τις συνομιλίες με το Netflix, είπε πως «συνεχίζουν να διερευνούν νέους τρόπους για να βοηθήσουν άλλους να μιλήσουν και να μοιραστούν τις ιστορίες τους».

Σχετικά άρθρα