Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τζιχαντιστές από την Ανατολική Γούτα βομβάρδισαν χριστιανική συνοικία της Δαμασκού

Τζιχαντιστές από την Ανατολική Γούτα βομβάρδισαν χριστιανική συνοικία της Δαμασκού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δαμασκός, Ισλαμιστές, Συρία, Τζαΐς Αλ Ισλάμ, Τζιχαντιστές,

Οι τζιχαντιστές της Τζαΐς Αλ Ισλάμ, που είναι οχυρωμένοι στα ανατολικά προάστια της Δαμασκού, στην Ανατολική Γούτα και συνεχώς χάνουν έδαφος από τον συριακό στρατό που τους επιτίθεται για να απελευθερώσει την περιοχή, βομβάρδισαν συνοικίες της Δαμασκού που ελέγχονται από την κυβέρνηση.

Όπως μεταδίδει το ρωσικό Sputnik, επικαλούμενο ως πηγή του εθελοντή χριστιανικής ΜΚΟ, της «SOS Chrétiens d’Orient» (SOS Για τους Χριστιανούς της Ανατολής), οι ισλαμιστές τρομοκράτες βομβάρδισαν μεταξύ άλλων περιοχών της πρωτεύουσας και τη χριστιανική συνοικία Μπαμπ Τουμά στην Παλιά Πόλη της Δαμασκού, στην οποία έχουν βρει καταφύγιο πολλοί χριστιανοί πρόσφυγες και από άλλες περιοχές της Συρίας.

Είναι σε κάθε περίπτωση εξοργιστικό -και δεν έχει να κάνει καθόλου με υποστήριξη του Άσαντ ή του συνεταίρου του Πούτιν- που τα δυτικά Μέσα ακολουθούν φιλοϊσλαμιστική γραμμή και παρουσιάζουν τους τρομοκράτες στην Ανατολική Γούτα ως δήθεν «αντάρτες», ενώ πρόκειται για καθαρόαιμους τζιχαντιστές, και την ίδια ώρα αποκρύπτουν τα εγκλήματα που αυτοί διαπράττουν ενάντια στις θρησκευτικές μειονότητες της Συρίας.

Στην Ανατολική Γούτα δεν υπάρχουν «αντάρτες». Είναι ταμπουρωμένοι τζιχαντιστές φονιάδες.

Όσο η Δύση υποστηρίζει τους ισλαμιστές τρομοκράτες, τόσο θα χαρίζει τους χριστιανικούς πληθυσμούς στην επιρροή της Ρωσίας. Μόνο ανόητοι γραφειοκράτες δεν το αντιλαμβάνονται αυτό.

Σχετικά άρθρα