Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Περισσότερους από 50 Σύρους εθνοφύλακες σκότωσαν σε μια εβδομάδα οι Τούρκοι στην Εφρίν

Περισσότερους από 50 Σύρους εθνοφύλακες σκότωσαν σε μια εβδομάδα οι Τούρκοι στην Εφρίν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπορικές Επιδρομές, Εφρίν, Ισλαμιστές, Κλάδος Ελαίας - Στρατιωτική Επιχείρηση, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Χαλέπι,

Περισσότερους από 50 Σύρους εθνοφύλακες σκότωσαν με βομβαρδισμούς οι Τούρκοι μέσα σε μια εβδομάδα στον κουρδικό θύλακα της Εφρίν, με τη Δαμασκό να φαίνεται αδύναμη να υπερασπιστεί τους άνδρες της και τη Ρωσία να… σφυρά κλέφτικα. Βεβαίως εδώ οι Τούρκοι ολόκληρο ρωσικό αεροπλάνο κατέρριψαν και ο… Βλαδίμηρος το… «ξέχασε».

Το Σάββατο οι Τούρκοι σκότωσαν 36 Σύρους εθνοφύλακες στην κωμόπολη Καφρ Τζίνα της Εφρίν, όταν τουρκικά αεροπλάνα βομβάρδισαν τις θέσεις τους κοντά στο μέτωπο της Εφρίν.

Ακόμα 19 Σύροι εθνοφύλακες σκοτώθηκαν σε προηγούμενο αεροπορικό χτύπημα σε κωμόπολη σε μικρή απόσταση από τα όρια της Εφρίν με τα εδάφη υπό κυβερνητικό έλεγχο.

Σύροι εθνοφύλακες, σιίτες στο θρήσκευμα, εισήλθαν στην Εφρίν για να πολεμήσουν στο πλευρό των κουρδικών δυνάμεων ενάντια στην τουρκική εισβολή που ονομάζεται «Κλάδος Ελαίας».

Η Τουρκία σκοτώνει τους Σύρους στρατιώτες με τη… δικαιολογία ότι είναι «τρομοκράτες».

Η Δαμασκός, παρά τους λεονταρισμούς ότι η αεράμυνά της έχει ανακάμψει, δεν έχει τολμήσει μέχρι στιγμής να καταρρίψει τουρκικά αεροπλάνα, που ανενόχλητα βομβαρδίζουν τους Κούρδους και τους στρατιώτες της στην Εφρίν.

Οι φωτογραφίες είναι από τις κηδείες των Σύρων στρατιωτών που σκότωσαν οι Τούρκοι στην Εφρίν.

Σχετικά άρθρα