Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πληροφορίες για 17 νεκρούς από τουρκικές επιθέσεις στην Εφρίν

Πληροφορίες για 17 νεκρούς από τουρκικές επιθέσεις στην Εφρίν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δαμασκός, Εφρίν, Ισλαμιστές, Κλάδος Ελαίας - Στρατιωτική Επιχείρηση, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Συρία, Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), Τζιχαντιστές, Τουρκία, Χαλέπι,

17 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη διάρκεια της νύχτας από επίθεση τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών σε φιλοκυβερνητικές δυνάμεις σε χωριό στην περιοχή της Eφρίν στη βορειοδυτική Συρία, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στους νεκρούς περιλαμβάνονται τρία μέλη της κουρδικής πολιτοφυλακής Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG), ενώ οι υπόλοιποι ήταν μέλη άλλων πολιτοφυλακών που υποστηρίζουν τον Μπασάρ αλ Άσαντ.

Παράλληλα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ μετέδωσε επικαλούμενο ανακοίνωση του ρωσικού κέντρου επιτήρησης της εκεχειρίας στη Συρία ότι άρχισε σήμερα η τήρηση της 5ωρης κατάπαυσης του πυρός στον θύλακα της Ανατολικής Γούτα που ελέγχεται από τους τζιχαντιστές στις 10.00 τοπική ώρα (09.00 ώρα Ελλάδος).

Το κέντρο αυτό προσθέτει σε ανακοίνωσή του ότι οι κάτοικοι του θύλακα αντιμετωπίζουν ελλείψεις σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Σχετικά άρθρα