Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί παραιτήθηκε από τον Λευκό Οίκο η διευθύντρια επικοινωνιών του Τραμπ

Γιατί παραιτήθηκε από τον Λευκό Οίκο η διευθύντρια επικοινωνιών του Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Λευκός Οίκος, Ντόναλντ Τραμπ, Χόουπ Χικς,

Η διευθύντρια επικοινωνιών του Λευκού Οίκου Χόουπ Χικς, μια από τους πιο στενούς συμβούλους του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε σήμερα σε συνεργάτες της ότι παραιτείται από το πόστο της, ανέφεραν οι New York Times.

Η εφημερίδα, επικαλούμενη βοηθητικά στελέχη της αμερικανικής προεδρίας, ανέφερε πως η Χικς τόνισε σε συνεργάτες ότι πέτυχε όσα ένοιωθε ότι μπορούσε στο πόστο της αυτό στον Λευκό Οίκο.

Η 29χρονη γυναίκα ευχαρίστησε σε δήλωσή της τον Αμερικανό πρόεδρο και του ευχήθηκε ό,τι καλύτερο για το υπόλοιπο της θητείας του στο πηδάλιο της χώρας.

Στο ίδιο κλίμα, ο Τραμπ επαίνεσε την νεαρή γυναίκα, που υπήρξε το δεξί του χέρι στις επιχειρήσεις του και κατόπιν στη διακυβέρνηση της χώρας εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι οι δρόμοι τους θα συναντηθούν ξανά στο μέλλον.

«Η Χόουπ είναι μια εξαιρετική γυναίκα και έκανε πολύ καλή δουλειά την τελευταία τριετία. Είναι πανέξυπνη, προνοητική, ένας πραγματικά υπέροχος άνθρωπος. Θα μου λείψει η παρουσία της στο πλευρό μου αλλά όταν με προσέγγισε και μου εξέφρασε την επιθυμία να εκμεταλλευτεί κάποιες άλλες ευκαιρίες, έδειξα απόλυτη κατανόηση. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον», αναφέρει ο Αμερικανός πρόεδρος σε σχετική δήλωσή του.

Τι λέει το CNN για το παρασκήνιο

Σύμφωνα με το CNN, η Χικς είχε περάσει εννέα ώρες την περασμένη Τρίτη καταθέτοντας στην Επιτροπή Πληροφοριών του Λευκού Οίκου σχετικά με τις υποτιθέμενες επαφές στελεχών της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ με Ρώσους αξιωματούχους.

Κάποια στιγμή, υποστηρίζοντας την ειλικρίνειά της, η 29χρονη είπε ότι, παρά το γεγονός ότι έχει πει «αθώα ψεματάκια» για τον Τραμπ, όσα έχει δηλώσει για τη Ρωσία είναι απόλυτα ακριβή.

Η παραδοχή αυτή, σύμφωνα με την πηγή του CNN, προκάλεσε την οργή του Τραμπ.

Σχετικά άρθρα