Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χιλιάδες Σύροι στρατιώτες έχουν συγκεντρωθεί στη Δαμασκό για τη μεγάλη επίθεση στην Αν. Γούτα

Χιλιάδες Σύροι στρατιώτες έχουν συγκεντρωθεί στη Δαμασκό για τη μεγάλη επίθεση στην Αν. Γούτα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δαμασκός, Ισλαμιστές, Συρία, Τζιχαντιστές,

Ακόμα μια ισχυρή μονάδα του συριακού στρατού, από τη Μεραρχία «Δύναμη Τίγρεις», έφτασε στη Δαμασκό για να συμμετάσχει στην επικείμενη μεγάλη επίθεση για την απελευθέρωση των ανατολικών προαστίων της πρωτεύουσας, της Ανατολικής Γούτα, από τους τζιχαντιστές.

Η νέα μονάδα έχει δύναμη τάγματος και ανήκει στο σύνταγμα Ταμάχ. Οι άνδρες του συντάγματος Ταμάχ είναι ειδικά εκπαιδευμένοι και εξοπλισμένοι να αποτελούν την αιχμή του δόρατος σε επιθέσεις ενάντια σε εχθρικές οχυρώσεις.

Στη συριακή πρωτεύουσα έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες Σύροι στρατιώτες και παραστρατιωτικοί φιλοκυβερνητικοί για να επιτεθούν στους τζιχαντιστές που κατέχουν τα ανατολικά προάστια και από τα οποία εξαπολύουν επιθέσεις με ρουκέτες στις ελεύθερες συνοικίες.

Επίσης, σχεδόν 400.000 Σύροι πολίτες, είναι εγκλωβισμένοι στα προάστια της Ανατολικής Γούτα και οι τρομοκράτες κρατούν τους αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες.

Συριακά φιλοκυβερνητικά Μέσα μεταδίδουν ότι η μεγάλη συγκέντρωση στρατευμάτων προμηνύει ότι σύντομα στη Δαμασκό θα δοθεί η μητέρα των μαχών του συριακού πολέμου.

Πολεμικός Χάρτης της Δαμασκού: Με κόκκινο χρώμα είναι οι συνοικίες που ελέγχει η κυβέρνηση, με μαύρο χρώμα είναι η συνοικία Γιάρμουκ που ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος και με πράσινο χρώμα οι συνοικίες που ελέγχουν η Αλ Κάιντα με τις άλλες ισλαμιστικές οργανώσεις. Ο μεγάλος πράσινος θύλακας στα ανατολικά προάστια είναι η Ανατολική Γούτα.

Σχετικά άρθρα