Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απίστευτο: Έλληνας ταξίδεψε Γενεύη-Μόναχο με ξένο εισιτήριο (φωτο)

Απίστευτο: Έλληνας ταξίδεψε Γενεύη-Μόναχο με ξένο εισιτήριο (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροδρόμιο, Γενεύη, Γερμανία, Ελβετία, Μόναχο,

Έλληνας επιχειρηματίας ταξίδεψε αεροπορικώς με εισιτήριο που είχε εκδοθεί σε άλλο όνομα. Το περιστατικό αποδεικνύει τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας σε ένα από τα βασικά ευρωπαϊκά αεροδρόμια όπως αυτό της Γενεύης.

Τι ακριβώς συνέβη: Σήμερα τα ξημερώματα ένας Έλληνας επιχειρηματίας που πετούσε από το αεροδρόμιο της Γενεύης για Μόναχο με την πτήση LH2391 αφού είχε επιβιβαστεί στο αεροπλάνο -περνώντας υποτίθεται από αυστηρούς ελέγχους- αντελήφθη ότι το εισιτήριο που κρατούσε στα χέρια του δεν ήταν στο όνομά του αλλά στο όνομα ενός άλλου Έλληνα.

Διαπιστώνοντας ότι το εισιτήριο με το οποίο έπρεπε να ταξιδέψει δεν ήταν στο όνομά του, ο επιχειρηματίας αμέσως επικοινώνησε με το ταξιδιωτικό πρακτορείο που είχε εκδώσει το εισιτήριο, ο υπάλληλος του οποίου επιβεβαίωσε το λάθος εκφράζοντας με τη σειρά του την έκπληξή του για το πώς κατάφερε να επιβιβαστεί καθώς ειδικά το αεροδρόμιο της Γενεύης θεωρείται ένα από τα αυστηρότερα σε μέτρα ασφαλείας.

Τελικά ο επιβάτης πέταξε κανονικά προς Μόναχο και επιβιβάστηκε σε πτήση για την Αθήνα αφού το εισιτήριο από το αεροδρόμιο του Μονάχου προς το Ελευθέριος Βενιζέλος είχε εκδοθεί κανονικά στο όνομά του.

Σύμφωνα με το protorhema.gr ο Έλληνας -ο οποίος δεν επιβιβάστηκε στην πτήση Γενεύη-Μόναχο- αλλά, παρ’ όλα αυτά το εισιτήριο άλλου επιβάτη είχε εκδοθεί στο όνομά του, είναι ο αρχιτέκτονας Αποστόλης Στεργιόπουλος ο οποίος επιβεβαίωσε ότι δεν ήταν ανάμεσα στους επιβάτες της πτήσης LH2391.

«Είναι πρωτάκουστο αυτό που συνέβη» είπε ο κ. Στεργιόπουλος: «Φανταστείτε τι θα μπορούσε να συμβεί αν με το όνομά μου ταξίδευε όχι κάποιος ευυπόληπτος πολίτης αλλά ένας τρομοκράτης. Είναι τρομακτικό και μόνο στη σκέψη».

Σχετικά άρθρα