Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ιταλός διαφημιστής σε κατάσταση αμόκ μαχαίρωνε όποιον έβρισκε μπροστά του λόγω… χυλόπιτας! (βίντεο)

Ιταλός διαφημιστής σε κατάσταση αμόκ μαχαίρωνε όποιον έβρισκε μπροστά του λόγω… χυλόπιτας! (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απίθανα Βίντεο στο Διαδίκτυο, Βίντεο, Δολοφονίες, Ιταλία, Μιλάνο,

Ένας 34χρονος Ιταλός σάλταρε, επειδή τον απέρριψαν δύο οι γυναίκες και σε κατάσταση αμόκ βγήκε στους δρόμους του Μιλάνο και μαχαίρωνε όποιον έβρισκε μπροστά του.

Ο 34χρονος Ντάβιντε Φριγκάτι, που εργάζεται ως διαφημιστής, άρπαξε ένα μαχαίρι από το διαμέρισμά του, με λάμα 4 εκατοστών και βγήκε στο δρόμο προσπαθώντας να τραυματίσει όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούσε.

Ένας ηλικιωμένος επιχείρησε να τον εμποδίσει, την ώρα που ο 34χρονος βρισκόταν σε κατάσταση αλλοφροσύνης σε κεντρικό πάρκο, ωστόσο τίποτα δεν μπορούσε να τον σταματήσει.

Πλησίασε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων και εκεί κατάφερε μαχαιριές σε τρεις ανθρώπους, ο ένας εκ των οποίων κατέληξε.

Στη συνέχεια, γδύθηκε εντελώς και περιπλανιόταν στους δρόμους με τα χέρια του αιματοβαμμένα, φωνάζοντας «είμαι ελεύθερος άνθρωπος».

Λίγη ώρα αργότερα η ιταλική αστυνομία τον συνέλαβε και κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, δήλωσε πως οι άνθρωποι στους οποίους επιτέθηκε ήταν «αμαρτωλοί» και ότι θα του έκαναν κακό.

Σύμφωνα με τον αδελφό του δράστη, ο 34χρονος συζητούσε τον τελευταίο καιρό για τη θρησκεία αλλά με μία μανία ότι όλοι οι άνθρωποι γύρω του είναι αμαρτωλοί.

Ένας άλλος συγγενής του, πάντως, υποστήριξε ότι διένυε μία δύσκολη περίοδο καθώς τον είχε εγκαταλείψει πρόσφατα η σύντροφός του. Σε μία προσπάθειά του, λοιπόν, να βρει αντικαταστάτριά της, προσέγγισε δύο νεαρές γυναίκες, οι οποίες αμφότερες τον απέρριψαν και τον απέφευγαν με κάθε τρόπο.

Σχετικά άρθρα