Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έσφαξε τη γυναίκα του και τα δύο τους παιδιά και πήγε να δει Μουντιάλ!

Έσφαξε τη γυναίκα του και τα δύο τους παιδιά και πήγε να δει Μουντιάλ!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Ιταλία, Μουντιάλ,

Η είδηση ότι ένας 31χρονος Ιταλός έσφαξε τη γυναίκα του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους και στη συνέχεια πήγε να δει αγώνα του Μουντιάλ, σαν να μην τρέχει τίποτα, έχει σοκάρει την ιταλική κοινή γνώμη.

Το άγριο φονικό συνέβη στην περιοχή Μότα Βισκόντι, έξω από το Μιλάνο της Ιταλίας.

Ο δράστης Κάρλο Λίσσι, φέρεται να κατέθεσε, αφού ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημά του, ότι «θέλω την πιο αυστηρή ποινή».

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο 31χρονος αφού έσφαξε σαν αρνιά τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά, πήγε σε καφετέρια με φίλους για να παρακολουθήσει το ματς Ιταλία – Αγγλία το περασμένο Σάββατο. Στη συνέχεια, όταν τελείωσε ο αγώνας και γύρισε σπίτι του, ο 31χρονος φονιάς αρχικά κάλεσε την αστυνομία αναφέροντας ότι βρήκε τη 38χρονη σύζυγό του, Κριστίνα Όμες, και τους μικρούς Τζούλια και Γκραμπριέλε νεκρούς.

Ισχυρίστηκε ότι έβλεπε τον ποδοσφαιρικό αγώνα και μόλις επέστρεψε τους βρήκε όλους μέσα σε λίμνη αίματος, όμως, έπεφτε σε αντιφάσεις με αποτέλεσμα πολύ σύντομα οι άνδρες της ιταλικής αστυνομίας να καταλάβουν ότι ο ένοχος βρισκόταν μπροστά τους.

Αφού ομολόγησε, λοιπόν, περιέγραψε βήμα – βήμα τις κινήσεις του, ενώ αποκάλυψε το λόγο, ο οποίος τον οδήγησε να αφαιρέσει τη ζωή των μελών της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με τον ίδιο το πάθος του για μία συνάδελφό του ήταν αρκετό για να «βγάλει» από τη μέση τη σύζυγό του, την οποία θεωρούσε εμπόδιο.

Παρότι η συνάδελφος δεν ανταποκρίθηκε ποτέ στο φλερτ του, εκείνος πίστευε ότι μόνο εξοντώνοντας τη σύζυγό του θα μπορούσε να έχει ελπίδα με τη γυναίκα.

Έτσι, αφού πρώτα ήρθε σε ερωτική επαφή με τη σύζυγό του στο σαλόνι του σπιτιού τους και ενώ τα δύο παιδιά τους κοιμόντουσαν, σηκώθηκε όρθιος, κατευθύνθηκε προς την κουζίνα, πήρε ένα κουζινομάχαιρο και επέστρεψε στο σαλόνι όπου βρισκόταν η Κριστίνα Όμες.

Άρχισε να τις καταφέρνει τις πρώτες μαχαιριές, όταν εκείνη άρχισε να φωνάζει και να ρωτάει «γιατί το κάνεις αυτό;». Για να την κάνει να σιωπήσει τη γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, ρίχνοντάς την στο δάπεδο χωρίς αισθήσεις, όπου την αποτελείωσε με μία μαχαιριά στο λαιμό. Συνέχεια είχαν η Τζούλια και ο Γκαμπριέλε, τους οποίους σκότωσε στο κρεβάτι τους με τον ίδιο φρικιαστικό τρόπο.

Αφού ολοκλήρωσε το αποτρόπαιο έγκλημα, πλύθηκε, άλλαξε ρούχα και κατευθύνθηκε σε καφετέρια όπου μαζί με άλλους 30 φίλους του είδαν τον αγώνα του Μουντιάλ.

«Δεν έτρεμε, δεν ήταν νευρικός, χαμογελούσε και μιλούσε για ποδόσφαιρο. Μάλιστα, πανηγύρισε για τα γκολ του Μαρκίζιο και του Μπαλοτέλι», δήλωσε ένας φίλος του δράστη στην αστυνομία.

Όλα αυτά, ενώ η Κριστίνα, η Τζούλια και ο Γκραμπριέλε βρίσκονταν νεκροί στο σπίτι του…

Σχετικά άρθρα