Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθη Τουρκάλα στην Άγκυρα επειδή μέσα σε λεωφορείο συζητούσε με φίλη της για τον Ερντογάν

Συνελήφθη Τουρκάλα στην Άγκυρα επειδή μέσα σε λεωφορείο συζητούσε με φίλη της για τον Ερντογάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Τουρκία,

Μια γυναίκα έμπλεξε σε περιπέτειες με την τουρκική Αστυνομία στην Άγκυρα, επειδή συζητώντας με φίλη της μέσα σε λεωφορείο εκφράστηκε επικριτικά για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Η γυναίκα προσήχθη με την κατηγορία ότι πρόσβαλε τον Τούρκο Πρόεδρο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Cumhuriyet, την προηγούμενη Παρασκευή η Μ.Α. καταδόθηκε στην Αστυνομία από έναν άλλο επιβάτη του λεωφορείου, που κρυφάκουσε τη συνομιλία των δύο γυναικών. Η προσαχθείσα συζητούσε σχετικά με τα επεισόδια του 2013 στο Πάρκο Γκεζί και το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016.

Όταν η γυναίκα κατέβηκε από το λεωφορείο με τη φίλη της ο άλλος επιβάτης την πήρε από πίσω και όταν οι δύο γυναίκες εισήλθαν σε ένα κατάστημα, εκεί ο καταδότης ειδοποίησε την Αστυνομία και την έπιασαν.

Η προσαγωγή της προκάλεσε την αντίδραση του αντιπροέδρου του κεμαλικού κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (CHP), Μουράτ Εμίρ, ο οποίος αφού δήλωσε στον Τύπο ότι η Μ.Α. είναι μέλος του κόμματος του, πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση κατάφερε να μετατρέψει τους πολίτες σε σπιούνους».

Πάντως δεν χρειάζεται να πέφτει κανείς από τα σύννεφα. Ποτέ δεν έπαψαν να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά στην Τουρκία.

Σχετικά άρθρα