Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λαζαράτι: Με τα όπλα προστατεύουν οι κάτοικοι τις χασισοφυτείες στα Ζωνιανά της Αλβανίας (βίντεο)

Λαζαράτι: Με τα όπλα προστατεύουν οι κάτοικοι τις χασισοφυτείες στα Ζωνιανά της Αλβανίας (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Βίντεο, Λαζαράτι, Ναρκωτικά, Χασίς, Χασισοφυτεία,

Πόλεμος έχει ξεσπάσει στο Λαζαράτι, τα Ζωνιανά της… Αλβανίας, όπου οι κάτοικοι πήραν τα όπλα να προστατεύσουν τις χασισοφυτείες τους από τους αστυνομικούς που επιχειρούν κατά της καλλιέργειας ινδικής κάνναβης στην περιοχή.

Χρόνο με τον χρόνο καταγράφεται θεαματική αύξηση στην καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις κυβερνητικών στελεχών να σταματήσει η καλλιέργεια ναρκωτικών αφού εκτός των άλλων είναι εμπόδιο και στην ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς και στις επιδοτήσεις για άλλες καλλιέργειες στην περιοχή.

Όπως σημειώνουν, σε εκθέσεις τους, οι διωκτικές Αρχές στην Ήπειρο, οι χασισοκαλλιεργητές στο Λαζαράτι «κτίζουν» καρτέλ ναρκωτικών, τα οποία προωθούν το χασίς στην Ελλάδα, την Ιταλία, την Ολλανδία, αλλά και σε άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς, με αποτέλεσμα κατά μήκος των ελληναλβανικών συνόρων να μαίνεται ένας ακήρυχτος πόλεμος ανάμεσα στην αστυνομία και σε λαθρεμπόρους ναρκωτικών.

Ο απολογισμός των αστυνομικών επιχειρήσεων από τη Σαγιάδα μέχρι την Κόνιτσα, το πρώτο εξάμηνο του 2014, για την καταπολέμηση της διακίνησης των ναρκωτικών από την Αλβανία στην Ελλάδα, είναι έξι τόνοι χασίς!

Τις τελευταίες ημέρες ένοπλοι κάτοικοι στο Λαζαράτι πυροβολούν προκειμένου να αποτρέψουν τους αστυνομικούς να κάνουν περιπολίες στην περιοχή αφού τώρα είναι η εποχή της καλλιέργειας

Δείτε τα βίντεο με τις περιπολίες που προσπαθούν να κάνουν οι αλβανοί αστυνομικοί αλλά και ρεπορτάζ από την διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή:

Σχετικά άρθρα