Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η 70% έκπτωση στη Nutella προκάλεσε χάος στα γαλλικά σούπερ μάρκετ

Η 70% έκπτωση στη Nutella προκάλεσε χάος στα γαλλικά σούπερ μάρκετ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Σοκολάτα,

Η έκπτωση στη Nutella προκάλεσε χάος στα γαλλικά σούπερ μάρκετ, με την αστυνομία να καλείται να παρέμβει καθώς οι καταναλωτές ορμούσαν στα ράφια για το διάσημο σοκολατένιο άλειμμα.

Η 70% μείωση στα καταστήματα Intermarché οδήγησε σε σκηνές απείρου κάλους. Η αλυσίδα σουπερμάρκετ έβγαλε σε προσφορά βάζα των 950g Nutella από € 4,50 σε € 1,41.

Η προώθηση έκανε τους πελάτες να σκοντάφτουν και να μαλλιοτραβιούνται για να πάρουν ένα βαζάκι στα σούπερ μάρκετ σε όλη τη χώρα.

«Σοβαρά; Όλα αυτά για μία Nutella» παρατήρησε ένας ζαλισμένος θεατής. Ένας άλλος σχολίασε: «Αυτό δεν είναι φυσιολογικό».

Ένας πελάτης έφυγε με μαυρισμένο μάτι μετά από μια βίαιη μάχη σώμα με σώμα σε ένα κατάστημα στο L’Horme, στην κεντρική περιοχή του Λίγηρα, όπως ανέφερε ένας υπάλληλος στην εφημερίδα Le Progres. Το απόθεμα του καταστήματος σε Nutella εξαφανίστηκε μέσα σε 15 λεπτά.

Υπεύθυνος ενός άλλου Intermarché στο Rive-de-Gier, στη κεντρική Γαλλία, δήλωσε ότι 600 βαζάκια πωλήθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά. Ένας πελάτης περιέγραψε τους αγοραστές «ζώα».

Μάλιστα, η αστυνομία κλήθηκε σε πολλά καταστήματα στο βόρειο τμήμα της χώρας, καθώς οι πελάτες πολέμησαν για ένα σοκολατένιο κουτί.

Οι Γάλλοι είναι αδηφάγοι καταναλωτές Nutella, τρώνε περίπου 100 εκατομμύρια βαζάκια το χρόνο – περισσότερο από κάθε άλλη χώρα εκτός της Γερμανίας.

Σχετικά άρθρα